Smajlagić: Razlika je u nijansama

Trener Studenata nakon večerašnje pobjede

Smajlagić: Razlika je u nijansama

A. Beganović

Šef stručnog štaba RK Bosna BH Gas, Irfan Smajlagić, nakon večerašnjeg susreta rekao je da je utakmica bila kvalitetna, te da je presretan zbog ostvarenog trijumfa.

"Prije svega želim naglasiti da je utakmica bila dobra i lijepa za gledati. Presretan sam zbog pobjede, no imamo još mnogo prostora za napredak", rekao je Smajlagić i dodao:

Razlika u kvaliteti ove dvije momčadi je u nijansama. Imali smo dobru prednost koju smo prosuli. Dugo smo radili na tome da držimo ritam igre svih 60 minuta, no još uvijek toi nismo u stanju napraviti."

"Slabo smo otvorili susret. U prvih 20 minuta na terenu je postojala samo jedna momčad, odnosno mi uopšte nismo ni igrali", rekao je trener St. Petersburga Dmitri Torgovanov i dodao:

"Počeli smo igrati u drugom poluvremenu i sa igrom u tom periodu sam zadovoljan. Bosni čestitam, a ja se još uvijek nadam da ćemo mi biti u osmini finala."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.