Srbijanski golman izbačen iz reprezentacije zbog pijanstva

Srbijanski golman izbačen iz reprezentacije zbog pijanstva

A. Beganović

Selektor srbijanske rukometne reprezentacije, Dejan Perić, otjerao je s priprema golmana Vardara, Strahinju Milića.

Perić je Milića, prema pisanju srbijanskih medija, otjerao iz reprezentacije jer se u srijedu nakon pobjede nad Crnom Gorom napio i u hotel se vratio u četvrtak u sedam ujutro.

Srbijanski selektor je reprezentatrivcima nakon pobjede dao slobodno do dva ujutro, no očito se Milić zapio, pa je u hotel stigao pet sati kasnije.

"Imao sam povjerenje u njega. Vratio sam ga u reprezentaciju, pružio mu priliku, no on me razočarao. Izdao je i saigrače, a to sam mu i rekao. Prekršio je pravila, a to nikome neću dozvoliti", za srbijanske medije je istakao Perić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.