Sutra od 20 sati žrijeb za juniorsko SP u rukometu

Uz direktan prenos na BHT

Sutra od 20 sati žrijeb za juniorsko SP u rukometu

E. Škorić

Sutra će se u Coluseum Clubu u Sarajevu održat žrijeb za Svjetsko juniorsko prvenstvo u rukometu, a kojem je domaćin Bosna i Hercegovina.  

SP za juniore u našoj zemlji održat će se od 14. do 28. jula 2013. godine, a oficijelni žrijeb će sutra od 20 sati prenositi BHT. 

 

Žrijebat će se 24 reprezentacije za po šest pozicija u četiri grupe. Gradovi organizatori SP-a su Banja Luka, Ljubuški, Sarajevo i Zenica.

 

Žrijebom će rukovoditi predstavnik IHF-a, gospodin Philippe Bana, a žrijebanje će izvršiti rukometne legende BiH - gospođa Jasna Merdan-Kolar, gospodin Milorad Karalić i gospodin Abas Arslanagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.