Tarabochia pogodio u porazu Wisle od PSG-a

Nastupio i Vranješ

Tarabochia pogodio u porazu Wisle od PSG-a

Dž. Mrakić

Danas je na rukometnim terenima, u okviru 2. kola Lige prvaka, odigrano pet utakmica.

Uvjerljive pobjede slavili su danski Skjern i njemački Lowen, dok je rumunski Minaur našeg Karačića iznenađujuće slavio protiv ukrajinskog motora.

Nastupe su upisali i dva bh. reprezentativca, čiji su timovi, nažalost, danas pretrpjeli poraze. 

Vranješov Pick-Szeged, koji je u 1. kolu senzacionalno slavio protiv poljskog Kielcea, poražen je na gostovanju kod makedonskog Vardara. Naš reprezentativac nije se upisivao u strijelce, a tokom meča zaradio je jedno isključenje, ali i žuti karton.

Drugi izabranik Dragana Markovića koji je danas nastupio jeste Marko Tarabochia, čija Wisla nije mogla izaći na kraj s Karabatićem, Omeyerom i ekipom na gostovanju u Francuskoj. 

PSG je slavio pobjedu 29:24, a naš reprezentativac uspio se jednom upisati u listu strijelaca.

Liga prvaka, 2. kolo: 


Elverum 23:37 Skjern
Kolding 18:30 Lowen
Minaur 35:30 Motor
PSG 29:24 Wisla
Vardar 27:23 Pick-Szeged

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.