Tarik Vranac povrijeđen, propušta Svjetsko prvenstvo

Loše vijesti stižu iz Katara

Tarik Vranac povrijeđen, propušta Svjetsko prvenstvo

A. Beganović

Juniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine na Svjetskom prvenstvu, čiji domaćin je naša zemlja, biće oslabljena neigranjem Tarika Vranca.

Naime, mladi rukometaš Bosne iz Visokog na jučerašnjem prijateljskom susretu sa Katarom povrijedio je prst šuterske ruke i kako nam javljaju iz Katara, propustit će smotru najboljih svjetskih juniorskih selekcija.

Podsjetimo, izabranici Zdenka Grbavca su u Kataru odigrali dvije prijateljske utakmice. U prvoj su pretrpjeli poraz od Slovenije, dok su jučer bili bolji od domaćina Katara, a danas će naši mladi rukometaši snage odmjeriti sa Tunisom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.