Đurković: Želja nam je trofej PL i osvjanje Kupa

RK Borac krenuo sa pripremama

Đurković: Želja nam je trofej PL i osvjanje Kupa

D. Vejo

Rukometaši Borca danas su krenuli sa pripremama za novu sezonu.

Za izazove u Premijer ligi BiH pojačali su se na skoro svakoj poziciji, ali ipak nedostaje još ona na lijevom beku. O ambicijama za ovu godinu, pričao je strateg banjalučkog tima.

"Doveli smo nekoliko imena u klub. Još uvijek nismo popunili i pojačali poziciju desnog beka ali se nadam da ćemo i to kroz nekoliko dana riješiti. Od starijih igrača u klubu je ostao Ratko Nikolić, došao je Miloš Lončar te Mirko Majić. Pripreme ćemo odraditi u Banjaluci. Prije početka sezone imamo dva turnira u Srbiji i Sloveniji. Naš cilj je titula u Premijer ligi BiH kao i Kupu", kazao je za medije trener crveno-plavih, Ratko Đurković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi