Džumhur: Odgađam proslavu, biće to u velikom stilu

Druga ATP titula u karijeri

Džumhur: Odgađam proslavu, biće to u velikom stilu

E. Čaušević

Bh. teniser Damir Džumhur danas je u osvojio ATP turnir u Moskvi.

Naš najbolji teniser je u veoma uzbudljivom finalu savladao Ricardasa Berankisa i tako u samo mjesec dana stigao do svoje druge titule u karijeri. Za Damira je i ovaj put sretna bila Rusija o čemu je govorio i nakon meča.

"Ima nešto specijalno u ovoj Rusiju, možda publika našalio se Damir. Nisam razmišljao o igri kad sam gubio. Samo sam želio da dobro serviram, imao sam malo sreće, ali to je tenis i morate imati sreće da pobjeđujete. Slavlje će sačekati sedmicu jer imam meč u Beču, ali nakon toga će proslava sigurno biti u velikom stilu", rekao je Džumhur.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi