Džumhur pokrenuo zvaničnu stranicu na Facebooku

Dobio verifikaciju

Džumhur pokrenuo zvaničnu stranicu na Facebooku

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur odavno je aktivan na gotovo svim društvenim mrežama, ali dugo nije imao svoju zvaničnu stranicu na Facebooku.

Ipak, i to se prije nekoliko dana promijenilo jer je 26. septembra odlučio pokrenuti zvaničnu stranicu na još uvijek najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu.

Njegova nova stranica već je verifikovana od strane Facebooka, a za sada se na njoj okupilo nešto manje od 1.500 fanova našeg tenisera.

Nema sumnje da će Džumhurova zvanična stranica vrlo brzo brojati neuporedivo veći broj ljudi, s obzirom da su se do sada desetine hiljada njegovih fanova okupljale na nezvaničnim, takozvanim "fan pageovima".

Džumhur se na ovaj potez odlučio po uzoru na sve poznate svjetske sportiste, koji preferiraju ovaj vid interakcije sa fanovima, a njegovu zvaničnu stranicu možete posjetiti OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi