Džumhur: Zadovoljan sam, ovo je veliko iskustvo za mene

Zahvalio se svma na podršci

Džumhur: Zadovoljan sam, ovo je veliko iskustvo za mene

Najbolji bh. teniser je porazom od Rogera Federera završio svoj nastup na ovogodišnjem Roland Garrosu.

"Iza mene je jedna zaista dobra sedmica. Igrao sam u 3. kolu Roland Garrosa i moram biti zadovoljan. Susreo sam se sa Rogerom Federerom na centralnom terenu i mislim da sam danas pokazao da mogu igrati i protiv najboljih", rekao je Džumhur i dodao:

"Federer je bio na visokom nivou. Odigrao je vrhunski, a kada je u takvoj formi, onda je izuzetno teško. Nije bilo lako igrati ali mislim da sam pružio dobar otpor. Općenito mogu biti zadovoljan sa tri meča koja sam odigrao na turniru".

Damir se zahvalio svima na podršci i istakao kako želi odigrati još mnogo ovakvih mečeva poput današnjeg.

"Ovo je veliko iskustvo za mene. Mečevi poput ovog i služe za to, a nadam se da će ih biti još mnogo. Hvala svima koji su me podržavali, roditeljima, prijateljma i navijačima koji su došli u Pariz da me gledaju. Poseban pozdrav šaljem navijačima Željezničara i Sarajeva koji su bili uz mene. Nadam se da su uživali u meču", zaključio je naš teniser.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.