Emina Hadžiahmetović potvrdila ulogu favorita

Na takmičenju u Tuzli

Emina Hadžiahmetović potvrdila ulogu favorita

Po osam najboljih bh. stonotenisera u obje konkurencije takmičili su se u Tuzli za prestižnu titulu na Top 8. Ulogu favorita u ženskoj konkurenciji potvrdila je Emina Hadžiahmetović iz sarajevskog Spina, koja je tekmičenje okončala bez poraza, sa omjerom od 7:0 uz samo jedan izgubljeni set.

Ove godine Emina je napravila još nekoliko vrhunskih rezultata. Na međunarodnom ostvorenom takmičenju u Zagrebu, osvojila je bronzanu medalju u juniorskoj, ali i seniorskoj konkurenciji. Na Balkanskom prvenstvu Hadžiahmetović je osvojila zlatnu medalju.

 

Na turniru Top 8 druga je bila Miljana Antolić (Prijedor),a treća Ajla Kovač (Spin). Kod muškaraca najbolji je bio Adnan Šehić iz Voteza sa šest pobjeda i jednim porazom. Drugi je bio Srđan Miličević iz Vogošće (5-2) i treći Edin Konjić iz zeničke Mladosti (4-3).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.