Marin Čilić još jednom osvojio Zagreb

Četvrti put u karijeri

Marin Čilić još jednom osvojio Zagreb

Hrvatski teniser Marin Čilić po četvrti je put u karijeri pobjendik ATP turnira Zagreb u Zagrebu. U finalu jeMarin uspio savladati prvog nositelja, iskusnog Tommyja Haasa 6-3, 6-4 nakon sat i 20 minuta igre.

Čilić je tako obranio prošlogodišnji naslov iz Zagreba te je stigao do svog desetog u karijeri. U prvom setu, obojica tenisera su se mučila na svom servisu, Haas je krenuo sa breakom, Čilić je odmah uzvratio. U nastavku je Marin uspio još jednom uzeti servis Haasu, što je bilo dovoljno za prvi set. Haas je opet imao priliku da se vrati u meč, ali je propustio priliku za break u šestom gemu. Odmah u narednom gemu, Čilić je to kaznio, uzeo je servis prvom nositelju što je bilo dovoljno za pobjedu.

Finale:
Marin Čilić (Hrv, 5) - Tommy Haas (Nje, 1) 6-3, 6-4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.