Počeo kamp najboljih bh. juniora i juniorki

U NTA akademiji

Počeo kamp najboljih bh. juniora i juniorki

NTA Teniska Akademija Sarajevo organizator je Trening kampa „I'm next“ na kome učestvuje 16 najboljih bosanskohercegovačkih juniora uzrasta do 12 i 14 godina.

Voditelj Trenig kampa je dr Aleš Filipčić, voditelj Katedre za tenis na Univerzitetu u Ljubljani. Tema kampa je „Taktička i mentalna priprema“.  Za vrijeme trajanja kampa za učesnike kampa je organizovan ljekarski pregled, radionica sa psihologom, predavanje Agencije za antidoping kontrolu kao i nekoliko prezentacija i projekcija vezanih za temu kampa.

Kamp traje pet dana, a po završetku kampa svi igrači će nastupiti na pozivnom turniru koji se boduje za NIKE Junior Tour. Pobjednici Nike Junior Toura u kategorijama juniora i juniorki do 12 i 14 godina i ove godine će učestvovati na Svjetskom Nike Mastersu koji se igra u decembru mjesecu na Floridi.

Molimo da nas za sve dodatne informacije slobodno kontaktirate. Mediji koji nas žele posjetiti za vrijeme trajanja kampa, informaciju o terminima treninga mogu pronaći u Programu kampa koji se nalazi u prilogu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.