Heineken Stanić Managers Ski Cup Jahorina 2013

Heineken Stanić Managers Ski Cup Jahorina 2013

E. Škorić

Jahorina je i ove godine domaćin, sada već tradicionalnom adrenalin – vikendu u organizaciji Stanić grupe i pod pokroviteljstvom Heinekena – vodećeg svjetskog premium piva. 

U skijaškom natjecanju ovog vikenda (09./10. 02. 2013.) imat će priliku sudjelovati najbolji i najhrabriji skijaši, manageri iz BiH te susjednih zemalja, koji osim što će u natjecanju pokazati svoja umijeća i vještine, također će uživati u druženju i zabavi na Heineken način u prekrasnom ambijentu olimpijske Jahorine.

Skijaška utrka će se održati u nedjelju 10. 02. na stazi Repušin, a nakon utrke svi učesnici i ostali gosti nastavit će druženje uz ukusnu hranu, DJ-a te naravno – Heineken!

Heineken Stanić Managers Ski Cup održava se već petu godinu zaredom te je postao tradicija i idealno mjesto za razmjenu ideja i iskustava među managerima iz regije.

Ovom prilikom vas pozivamo da nam se pridružite u nedjelju 10. 02. 2013. godine sa svojom novinarskom ekipom i budete neši gosti.

Vaš dolazak možete potvrditi na e-mail najkasnije do četvrtka 07. 02. 2013. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.