)
Čuveni kečer ostao nepomično ležati nakon što je udario glavom od beton

Matt Hardy imao težak udarac

Čuveni kečer ostao nepomično ležati nakon što je udario glavom od beton

Midhat Šljivak

Čuveni kečer Matt Hardy u posljednje vrijeme nema sreće sa povredama.

Hardy, koji je odnedavno član promocije AEW, u prošlosti je bio poznat kao izuzetan hrvač čiji su mečevi sa bratom Jeffom Hardyjem privlačili ogromnu pažnju.

Ipak, nakon odlaska iz WWE federacije i dolaska u novu promociju, Hardy je žešći nego ikad. Nedavno je prava stolica završila na njegovoj glavi i donijela mu je odlazak na šivenje, a sada je još jednom završio u bolnici.

Nije Hardy dobro pao na namješteni stol, glavom je udario od beton i završio je u bolnici. Zadobio je potres mozga i određeno vrijeme neće biti dostupan u borbama.

Izgledalo je zaista strašno.

Top Komentari

amr192837
cirkus
1 0
Kuuler
kako je ovo retardiran "sport"...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi