Da li je Carlo Ancelotti pronašao "krticu" u svlačionici Real Madrida? Jedan sve otkriva...

Remeti planove

Da li je Carlo Ancelotti pronašao "krticu" u svlačionici Real Madrida? Jedan sve otkriva...

Edmir Škorić

Neko, naime, od igrača Reala sve stvari iznosi u javnost i uglavnom se to odnosi na sastav, pa su mediji često prije Ancelottija znali prvih 11.

Ancelottijev tim slavio je u sjajnom meču u Londonu protiv Chelseaja s 3:1 i na pragu je polufinala Lige prvaka, a Karim Benzema pokazao je klasu postigavši novi hat-trick. Sada je na samo jedan gol od prvog strijelca takmičenja, Bayernovog napadača Roberta Lewandowskog.

No, neposredno prije utakmice, Anceotti nije bio raspoložen jer ispotavilo se da se nekoliko sati prije početka duela u Londonu pojavio tačan sastav Kraljeva. Bilo je to veliko iznenađenje za navijače jer uglavnom daj podatak saznaju sat, sat i po prije početka meča.

Prije svega, iznenađenje među članovima stručnog šaba, koji je znao da je sastav u skladu s onim koji su predali igračima.

Što je još gore, ovo nije prvi put da se to dešava. Slično se dešavalo od decembra prošle godine više puta. Prvi put je sastav Reala "isplivao" 12. decembra prije derbija s Atleticom i od tada Ancelotti traži "krticu", ali još nije saznao od koga cure te informacije.

U razdoblju od avgusta do decembra 2021., novinar Miguel Angel Diaz bio je iznimno dobro informisan o sastavu, te je u tom razdoblju gotovo besprijekorno spominjao sva imena prije utakmice, ali ne zna se komu to javlja prije vremena.

Španski mediji vjeruju da to radi neko od iskusnijih igrača ili čak jedan od članova Ancelottijevog stručnog štaba. Takođe, smatraju da bi bliskost nekih igrača s pojedinim novinarima mogla rezultirati tome.

Defensacentral.com smatra da je Ancelotti toliko očajan da se uveliko trudi pronaći odgovornog i na razne metode "ispipava" puls svakoga u svlačionici, no i dalje bezuspješno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid juriša prema novoj tituli, a sve će biti mnogo lakše ako sutra pobijedi Getafe na svom terenu. MaxBet kladionica nudi sjajne kvote na pobjedu Kraljeva, ali i na golove. Uživajte u bogatoj ponudi.

Također, MaxBet pratite na Instagram i Facebook profilima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirsad1705
Koja glupost - nedavno je tokom utakmice protiv Čelzija, javno komentarisano da je Ančeloti na meti kritika Pereza, jer bukvalno koristi 12 ili 13 igrača, ostali ne dobijaju šansu. Sada, eto, pojavila se krtica???!!! Nebuloza do nebuloze!
0 0
Amansio
Pa da nisi toliko predvidiv čovjek bi pomislio da imaš krticu ovako ako imaš trunku mozga možeš pogodit sastav!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi