Dolazi duel Brotnja i Viteza

Liga 12 KSHB

Dolazi duel Brotnja i Viteza

Naredno, 16. kolo lige za seniore KSHB donosi i predzadnji pravi derbi koji odlučujue o ekipama za plasman u doigravanje koje, da podsjetimo, počinje 05. 05. 2010.

U Čitluku igraju dvije trenutno prvoplasirane ekipe: Brotnjo i Vitez. Čitlučani su dobili prvu utakmicu u Vitezu i sa pobjedom njihovo mjesto u doigravanju bi bilo gotovo sigurno. Čitlučani pokazuju dobru formu u zadnjim utakmicama, a nada Viteza je što je zdravstveni bilten u ekipi nakon dva mjeseca povoljan i svi igrači su spremni za igru i mogući podvig.

Treći kandidat za doigravanje, Posušje gostuje u tomislavu i sve osim njihove lagane pobjede bi bilo pravo iznenađenje.

Interesantnu utakmicu očekujemo u Rami gdje domaćin igra sa, ovog proljeća preporođenim Ljubuškim. Velika pobjeda igrača trenera Vukoje u Odžaku imat će pravu vrijednost tek ako se pobijedi i Ljubuški.

Klubovi koji imaju dugogodišnju sportsku suradnju, Široki II i Busovača otvaraju ovo kolo u subotu. Široki igra dobro na svom terenu, ali i gosti koji su izvršili i promjenu trenera, se nadaju boljim danima, posebice nakon dobre igre u proteklom kolu protiv Livna.

Odžak i Livno igraju  susret u ranijem terminu u nedjelju (12,30) zbog zauzetosti dvorane. Livnjaci su u punom naletu, dvojac Dronjić-Gunjača ruši sve pred sobom, a domaćin je još uvijek pod dojmom nevjerojatnog poraza u svojoj dvorani proteklo kolo od rame. Trener Jupić pokušat će vratiti samopouzdanje svojoj ekipi, a najavljuje se i povratak pouzdanog Horoskovića.

Zrinjski II će svim snagama pokušati uzvratiti Kiseljaku za neočekivan poraz u prvom dijelu natjecanja, a Kiseljačani, kao najprijatnije iznenađenje u ligi, će se željeti predstaviti publici koja zna košarku u Mostaru u najljepšem svjetlu i napraviti još jedno iznenađenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.