64

Komentari (64)

user1675543607
Novi Marko Marin!
FudbalskiZnalac
Pametan momak, bolje u u-21 nego kod nas u ovom cirkusu..
vanzemaljac
Momak nije još izabrao ništa dok ne zaigra za neku A-repku a ovdje ga već svi pljuju. Pa me ne bih ni čudilo da na kraju izabere Njemačku, gdje ga itekako cijene. Ako se ipak odluči za BiH (što ja iskreno i dalje mislim) šta će te onda pisati? koji ciganluk majko moja. Momak mora još uvijek da se izbori u bundesligi i kao U21 reprezentativac GER lakše mu je sto puta medju švabama. nek igra dok smije za U21, a onda će obući dres jedne jedine ako bog da! sretno Denise, nedaj se!
PapaK
Momak nece igrati za BIH i novinari trebaju da prestanu pisati o njemu. I to je to. A ti malo poradi na pravopisu, patnja citati.
vanzemaljac
Ako te brine moj pravopis, izvinjavam se. Ako pomaže, znam još 5 jezika pričati i pisati. Samo javi koji ti odgovara najbolje.
Zoilomas
Salt_boy075
Ne bi mu niko zamjerio da je odmah rekao da zeli igrati za Njemacku i da se lijepo zahvalio i kultrno nam pozelio svu srecu,al ovaj lik je lagao u vukao nas za nos,kao promivatne obaveze,nismo Balije i mrzimk licemjere!!
vanzemaljac
Gdje je išta izjavio? Ozbiljno pitanje. Samo čitam da Misimović nešto mašta. A da je Denis nešto konačno odlučio, nije (do sada).
user1670826390
Pametno! Dzeko sa 37 u repki? Pa I pticama na grani znaju da on vedri i oblaci u repki. Treba nama neko kao Ćiro pokojni, da ih malo postroji, da vidiš kakva bi repka bila! Morao bi trčati sine za svaku loptu. Dok je Ćiro bio Dzeko je bio ubitačan, kako Ćiro ode, Dzeko se ufuro u zvjezdicu. Užas
PapaK
Dzeko je institucija! Ustani kad mu prezime spomenes, gnjido.
user1670826390
Nadimak ti sve kaže.
Fixa
Cuj iz sveg srca frajer mumlja nesto jedva
Drakula
Hajmo glupe bosnje jace pozivajte. Bravo momak srce biralo
PapaK
Hajde navijaj za njanju, ostavi se svetinje. Tako je i Pitaru Kovacevicu srce izabralu Srbiju. Hoce to vas.
Drakula
Bolje srbiju nego Bih papcino. Bar zna da ce igrat sp i ep
user1674511108
Balo misli da ce igrat za svabe hoce kad na vrbi rodi grodze
nije.suplja
Odmah medijska hajka pa se cudimo kad nas odhebu
user1626416324
Debil ništa drugo
Arnel925
Nije momak ništa izabrao još. Niti je ništa izjavio. Ovo je samo novinarov zaključak. I naravno da ce pjevati himnu kad se rodio u toj državi
Drakula
I da izabere odma pljuju bosnje,drago im kad neko nema veze sa BiH nije rodjen u njoj nista mu ta drzava dala nije a igra za nju,a obrnuto pljuju i komentar imaju uvijek. Narod glup ko k
Samosloboda.forzajuve
Nek se naigra za u21 selekciju, jer A reprezentaciju Njemacke nece vidjet.
Salt_boy075
Svi su ostali glupi kao i Dedic,Tahirovic i dr.samp ovaj izrod ispade pametan..Ovog supka treba nabit nogom kad god bude dolazio u BiH,Trebao je reci odmah a ne da nas zavlaci ...Dedic,Gazibegovic,Tahirovic rodjeni u drugim drzavama pa su izabrali nas..
Drakula
Izabrali zato su izdajnici u tim zemljama kao kod nas ovakvi. Hajde duvajte ga zatupljeni narode
PapaK
Mrsh u p.m. seljacku (Drakula). Svi su slobodni da biraju. Duvam ti mami dojku, mrtvacu.
Salt_boy075
Svi su ostali glupi kao i Dedic,Tahirovic i dr.samp ovaj izrod ispade pametan..Ovog supka treba nabit nogom kad god bude dolazio u BiH,Trebao je reci odmah a ne da nas zavlaci ...Dedic,Gazibegovic,Tahirovic rodjeni u drugim drzavama pa su izabrali nas..
Zulfikar
Mozda je doticni u duši glazbenik tako da je himna razlog radi kojeg je izabrao Njemacku, jer da i mi imamo himnu vjerovatno bi njegov izbor bio drugaciji. Ne kontam Zasto se pridaje ovolika paznja ovakvim likovima, nije valjda da smo toliko jadni??? Upravo neplanirano izgubih par minuta svoga zivota.
HamzaVojvoda
To brate pravi glazbenik pa ko veli nema se sta pivat u bh himni nema rjeci pa daj da se ovde bar ima sta pivat
nino222
kako su glupi ovi komentari. nije uopce cinjenica to da je izdajnik zato sto je izabrao drzavu u kojoj je roden, nego on, kao i Seferovic prije njega, obecao nam da ce za nas igrati, da bi onda iskoristio taj poziv BiH da dobije poziv od repku za koju zeli da igra. Srmdljivo je uradio sve, i ima se pravo kritikovati
PapaK
Pa to je problem. Bezze jede vnago. Treba odmah da kaze NE i to je to. I sta su ga uzdigli do neba, lik prosijek.
Samo Srbin i Hrvat igraju za zemlju svojih predaka, ma gdje bio rodjen u svijetu Srbin ili Hrvat, oni igraju uvijek za zemlju svojih predaka, naravno ako ih pozovu iz Srbije ili Hrvatske, dok Bosnjak je nesto drugo, pola od njih su Ba..lije a pola od njih su pravi bosnjaci, primjera radi ovaj Hseinbasic je pravi Ba..lija. Svi ovi koji odabravaju u svojim komentarima da je Huseinbasic uradio dobro sto je izabrao Njemacku, takodje su velike Ba..lije. Bosnjaci imaju veliki korov medju sobom a to su Ba..lije.
Edward NewGate
Odlicno receno.
user1676286668
Ti druže nije čist u glavi....bez obzira što su mu roditelji iz bosne sta mu je ta bosna dala ponudila...svi mi znamo kakav nam je savez i ko upravlja njime tako da te ba..lije što ti spominjem nemaju ništa sa ovim izborom....momak rodjen u njemačkoj odrastao školovao se i sve što ima dobio je i stekao u toj državi....
Barbarez9
Eto , ba…ja ti j..e Sve po Spisku
Fixa
Svako ko nazove bosnjaka b,alijom treba da ga bude stid i sramota
6HM6
A ovaj Lazar Samardzic sigurno igra za drzavu svojih predaka....Njemacku ?
HamzaVojvoda
Glup si mnogo ujko ba...lijo
zak84
Zavrsit Ce on Kao I onaj Halilovic polako Samo.....
maco12
Ove novinare treba neko dovesti pred zakon zbog govora mržnje čuj kojim žarom je pjevao Njemačku himnu ne voli on BiH eto tebe ćemo staviti da ti odlučuješ ko je voli a ko ne i koliko.Ti da je voliš ne bi ovakva s...a pisao jer radi tebe i takvih će igrat za Njemačku.
Gr0hot
Klasicni svabo od rahmetli Huesina potomak
user1677191664
Ma zavrsice kao mustafa kucukovic nekad,,nikad ovaj nece ni Minute zaigrati za Elf,,sta je svaba igralo ovako par utkamica za U21 pa nikad niko cuo o njima vise nista nije,kad bosnjo dodje do malo slave,,ovi sigurno u kuci za ramazan i caste se vinom i jedu svinjetinu sto im sin pjeva fino himnu svabije
Chelsea1
Adnanos
Vidi Becira Nisam ga prepoznao
user1678193389
user1678193389
VOLITE UZNEMIRAVATI NAROD!
user1678193389
Novinari CRVI. PUŠITE GA!
HBSC
A glupi novinaru sto je cudno sto pjeva himnu zemlje u kojoj je rodjen, odrastao i koja mu je dala sve. Smrdljivi novinari samo potpaljujete
pjanke.sa
Vala bas, kao on bi sad trebo biti patriota, ne zna dijete ni gdje je BiH. Roditelji su se rodili tamo gdje su se rodili, ali djeca rodjena vani imaju puno pravo da biraju za koga ce igrati. Po meni, ta djeca koja izaberu BiH umjesto zemlje u kojoj su se rodili, to je stvarno iznenadjenje. Samo Bosnjo misli da je to normalno da za Bosnu igraju jer mu eto babo navija sa skele za BiH.
Samo Srbin i Hrvat igraju za zemlju svojih predaka, ma gdje bio rodjen u svijetu Srbin ili Hrvat, oni igraju uvijek za zemlju svojih predaka, naravno ako ih pozovu iz Srbije ili Hrvatske, dok Bosnjak je nesto drugo, pola od njih su Ba..lije a pola od njih su pravi bosnjaci, primjera radi ovaj Hseinbasic je pravi Ba..lija. Svi ovi koji odabravaju u svojim komentarima da je Huseinbasic uradio dobro sto je izabrao Njemacku, takodje su velike Ba..lije. Bosnjaci imaju veliki korov medju sobom a to su Ba..lije.
pero98
Nogometaš, kažeš Srbin izabire zemlju svojih predaka? Pa ajde mi fino pojasni zašto igrač Liverpoola Stefan Bajčetić po pisanju medija odabrao Španjolsku? Zašto onda Bojan Krkić nije zaigrao za Srbiju? Zašto Marin nije odabrao Srbiju? Zašto za Austriju igra Arnautović da ne nabrajam dalje.
pero98 - Ti izgleda nisi razumio moj komentar, lijepo u komentaru pise, Svi Srbi i Hrvati ma gdje rodjeni u svijetu igrat ce za svoju zemlju predaka a to je Srbija i Hrvatska ako ih te zemlje pozovu da igraju za Srbiju ili Hrvatsku, dakle Arnautovica, Krkica, Bajcetica Srbija nije pozvala da igraju za reprezentaciju Srbije te stoga i ne igraju za reprezentaciju Srbije, inace da su bili pozvani od fudbalskog saveza Srbije garant da bi igrali za Srbiju, dok ovaj Huseinbasic je bio pozvan od fudbalskog saveza BiH i on nije htio da se odazove pozivu i radije je prihvatio reprezentaciju Njemacke.
pero98
Meni se Nogometaš čini da ti nisi razumio moja pitanja. Inače ne biš mi išao odgovarat za npr Bajčetića. Da ti pojasnim, konkretno Bajčetić, on je napola Španjolac po materi, Španjolac po rođenju. Po pisanju tih istih medija i Srbi i Španjolci su bili u borbi za njega. Da bi netko igrao za zemlju predaka, mora biti u tom duhu predaka, mora ju osjećat da bi u slučaju npr Bajčetića odbio Španjolce i odabrao Srbe. Ako ti taj dio nije jasan, dijete drago, onda si falio temu.
Krosteutegurovic
Ma doće on podvijenog repa kad ga švabe otkače od A- repke, i onda će priĉati kako je odabrao srcem
nakopitam
Pametan momak i profesionalac. Sto mu treba da ga jebbu seljacine poput husare i njemu slicnih. Radije bih igrao za srbiju nego za ovo nase
nakopitam - onako pitam da li ti je majka slobodna, retrdu jedan, idiotu. Garantujem 100% da je tvoj nivo intelegencije ili IQ = 0, IQ jednak nuli, ovakakv komentar moze dati samo najveci retard ili idiot. SRAM te bilo, STIDI se, bolje da te je caca negdje drkoiz u nekom grmlju.
user1676286668
Pametan naši traže Geld da se igra za repku ili da si nečiji sin...sretno momak sve najbolje....
Geneve
Hebo vas on u paksu i taj geld gofna dezerterska.
user1676286668 - Samo Srbin i Hrvat igraju za zemlju svojih predaka, ma gdje bio rodjen u svijetu Srbin ili Hrvat, oni igraju uvijek za zemlju svojih predaka, naravno ako ih pozovu iz Srbije ili Hrvatske, dok Bosnjak je nesto drugo, pola od njih su Ba..lije a pola od njih su pravi bosnjaci, primjera radi ovaj Hseinbasic je pravi Ba..lija. Svi ovi koji odabravaju u svojim komentarima da je Huseinbasic uradio dobro sto je izabrao Njemacku, takodje su velike Ba..lije. Bosnjaci imaju veliki korov medju sobom a to su Ba..lije.
Rorschach
Jest jest Arnautović pravi austrijanac
user1676286668
Jest tako se izjasnio i tako izabrao svako ima pravo na izbor....
Rorschach - Arnautovic nije dobio poziv od reprezentacije Srbije, inace da je dobio poziv od fudbalskog saveza Srbije, garant da bi Arnautovic prihvatio da zaigra za Srbiju a ne za Austriju, dok je hueinbasic dobio poziv od fudbalskog saveza BiH da se registruje za reprezentaciju BiH, ali Huseinbasic je radije prihvatio Njemacku, eto to je ta razlika sto Arnautovic ne igra za Srbiju jer nije dobio poziv od fudbalskog saveza Srbije, dok Huseinbasic dobio poziv iz BiH i nece da igra za biH reprezentaciju vec hoce za Njemacku.
user1676286668
Tako je i hamulic dobio poziv i mnogi drugi koji su dobili poziv od saveza pa odbili.....druže ufati se kriketa....
user1670826390
Šta bi sa onim golmanom čekao čekao i ništa, pa inda onaj iz Francuske lige. Sve sama ****a u i oko repke. Sve to rašutat i novu repku sastaviti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.