Kvote na Norvešku i Španiju su najveće na svijetu u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Kvote na Norvešku i Španiju su najveće na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Iako je reprezentativna pauza, utorak je pun utakmica. Većina prvenstava odmara zbog kvalifikacija za kontinentalna takmičenja, a kladionice Mozzart pripremile su dva najjača koeficijenta za neke od najzanimljivijih fudbalskih utakmica na programu.

Danas su u ponudi dvije promo kvote, odnosno dvojke na Norvešku protiv Gruzije, odnosno dvojka na proslavu Španije u Škotskoj u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

GRUZIJA - NORVEŠKA (UTORAK, 18.00), DVOJKA 2.20

Reprezentacija Gruzije nije nastupila u prvom kolu Grupe A, s obzirom na to da se grupa sastoji od samo pet ekipa. Umjesto toga, izabranici Vilija Sanjola održali su kontrolni meč sa Mongolijom, u kojem su se pokazali vrlo sigurnim u napadu (6:1). Gruzijsku reprezentaciju čeka izuzetno teška faza kvalifikacija, jer su im protivnici Španija i Škotska. Norveška je u prvom kolu gostovala u Španiji, a u kvalifikacijama je krenula prilično sporo, porazom od domaćina (0:3). Sada Skandinavci hitno moraju uzeti tri boda u Batumiju ako očekuju da se takmiče za ulaznicu u završnu rundu turnira.

ŠKOTSKA - ŠPANIJA (UTORAK, 20.45), DVOKA 1.70

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Reprezentacija Škotske nije uspjela da se plasira na Svjetsko prvenstvo, izgubila je od Ukrajine rezultatom 1-3 na svom terenu, ali je imala nevjerovatnu kampanju u Ligi nacija, izgubivši samo od Irske (0-3) i uspjela se plasirati u Diviziju A. U u posljednjem susretu prošle godine, u prijateljskoj utakmici je bio poraz od Turske (1:2), ali nije bilo problema u uvodnoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Škotska je savladala Kipar rezultatom 3:0. Reprezentacija Španije tradicionalno je dobro izgledala u kvalifikacijama, koliko god da je bila nedoslijedna u završnim fazama međunarodnih turnira. Tako na Svjetskom prvenstvu nije mogla slomiti otpor Maroka u seriji udaraca sa 11 metara u osmini finala. Sadašnja runda kvalifikacija za Crvenu furiju počela je prilično dobro, sa velikih 3:0 uspjeli su savladati glavnog konkurenta u borbi za prvo mjesto i ulaznicu na Evropsko prvenstvo, Norvešku.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.