Loše vijesti za Tuzlake: Sloboda oslabljena u susretu protiv Željezničara!

Bez dva vrlo bitna fudbalera

Loše vijesti za Tuzlake: Sloboda oslabljena u susretu protiv Željezničara!

Fudbaleri Slobode izgubili su danas u Mostaru od Zrinjskog sa 1:0 u susretu 28. kola Premijer lige BiH, a ostali su i bez dva vrlo važna igrača pred derbi protiv Željezničara.

Naime, obzirom da su Ivan Baraban i Perica Ivetić dobili žute kartone, bit će suspendovani za naredni meč, a to je upravo derbi protiv Željezničara u subotu navečer.

Ovo će svakako biti veliki hendikep za izabranike Zlatana Nalića obzirom da se ne radi samo o dva prvotimca, već i o dva fudbalera koja su vrlo, vrlo bitna za njega.

To su, s druge strane, dobre vijsti za FK Željezničar koji se bori za izlazak na evropsku scenu i svaka utakmica do kraja mu je vrlo važna.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Neka, da Bog da ispali
12 3
mirza24
Najveci placo je Nalic u premijer ligi
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti