MeridianBet: Pobjeda Manchester Uniteda i gol Ronalda kvota 6.05!

Sportska kladionica Meridian nudi najbolju ponudu i najveće kvote za Premier ligu Engleske!

MeridianBet: Pobjeda Manchester Uniteda i gol Ronalda kvota 6.05!

Sponzorski tekst

Ova urnebesna sedmica najvećih kvota kladionice Meridian, za utakmice Lige šampiona, Lige Evrope i Konferencijske lige se nastavlja rekordnim kvotama za Premijer ligu Engleske.

Mnogi derbi Mančester Junajted – Mančester Siti smatraju za jedan od najvećih gradskih okršaja na svijetu, ali zato samo kladionica Meridian nudi najveću kvotu!

Da zaigrate najveće kvote, neophodan vam je meridianbet nalog, a ukoliko se REGISTRUJETE ODMAH,  dobijate POKLON 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE!

Trenutna situacija na tabeli nije zadovoljavajuća ni za jednu ekipu. Praktično čitav svijet već zna da je Ole Gunnar Solskjer pred otkazom, te da mu rezultat neophodno treba da sačuva trenersku poziciju. Jedina osoba koja ga trenutno spašava je nestvarni Kristijano Ronaldo koji svojim igrama, sa  36 godina oduševljava cijeli svijet. Ponovo je na utakmici protiv Atalante u gostima u Bergamu, zabio dva gola i tako održava „Crvene đavole“ u sezoni. 

Pep Gvardiola sigurno nije zadovoljan 3 mjestom i sa činjenicom da „kasni“ 5 bodova za Čelzijem. Ništa osim titule neće zadovoljiti ovog stručnjaka, ali rezultat u gradskom derbiju sigurno je ono što će dati vjetar u leđa, ali i  igračima i navijačima.

Ono što znamo sigurno jeste da će veliki „Old Traford“ stadion od 13.30h praktično da „gori“, ali svakako UŽIVO IGRA u Meridianu prijeti da „obori“ internet!

Prijedlog dana je tipovanje na najveću kvotu koju možete odigrati, a da je na dohvat ruke. 

Pobjeda Mančester Junajteda i gol Kristijana Ronalda se plaća kvotom – 6.05!

Ne propustite takođe ni sljedeće okršaje Premijer lige Engleske:

Potražite više informacija na temu Premier league:
  • Brentford – Norvič
  • Čelzi – Barnli 
  • Kristal Palas – Vulvs 
  • Brajton – Njukastl

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama, ali u svakom trenutku, samo kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti!

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nenad
Real ce veceras tesko uzeti 3 boda
0 0
Miroslav
Najvece kvote za derbi Man. Utd. i Man. Sity, odigraj i osvoji.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.