Mladen Žižović: Zadovoljan sam do sada urađenim, sitne ozljede su nakon velike pauze očekivane

Plemići krenuli put Međugorja na drugi dio priprema

Mladen Žižović: Zadovoljan sam do sada urađenim, sitne ozljede su nakon velike pauze očekivane

Momčad HŠK Zrinjski danas je odputovala na drugi dio priprema za predstojeću sezonu u PL BiH.

Ovaj put destinacija je dobro poznata, tereni Sportskog Centra Međugorje opet će ugostiti mostarski tim na pripremama. Mladen Žižović pred odlazak tima na drugi dio priprema, na pitanje čime je a čime nije zadovoljan u prvom dijelu pripema, izjavio je slijedeće:

"Pa moram reći da sam većinom stvari iskreno zadovoljan. Malo nas remete ozljede koje su se pojavile, no kako stvari stoje, ne radi se ni o čemu ozbiljnijem, pa se nadam da će već tijekom ovog tjedna sve biti ok. Obzirom na dužinu pauze koja je bila iza nas pomalo je i očekivano da se ovakve stvari događaju. Većina ekipe je u vrlo dobrom ritmu i nadamo se da ćemo taj ritam nastaviti i u predstojećem dijelu priprema" - kazao je trener Zrinjskog.

Očekuju se još neki novi igrači?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iskreno, ponavljamo ista pitanja i odgovore. Gledamo, tražimo i konačne odluke ipak još nisu donesene. Nećemo požurivati i ne želim da se donese neka odluka koja bi nam u ovako bitnom trenutko samo odnemogla umjesto donijela pozitivne stvari" - direktan je bio Žižović.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi