Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Porto 2,25, Sparta 1,95, Anderlecht 1,50

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Porto 2,25, Sparta 1,95, Anderlecht 1,50

Sponzorski tekst

Bliži se kraj godine, pauze u mnogim ligama, ali lopta se i dalje kotrlja širom Evrope. Ponuda je skromna, ali bukmejkeri Mozzarta ne miruju. I za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Provjerite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

PORTO – BENFICA (ČETVRTAK, 21.45), KEC 2,25

Poslastica današnjeg dana je duel Porta i Benfice u okviru osmine finala Kupa Portugala. Oba tima su odlična ove sezone u Primeiri. Zmajevi dijele prvo mjesto sa istim brojem bodova kao i šampion Sporting (41), dok lisabonski Orlovi imaju četiri boda manje. Četa Serža Konseisaa je bez primljenog gola na posljednja tri meča, dok Benfica ima četiri uzastopne pobjede, a prije četiri dana je dobila Maritimo u šampionatu sa čak 7:1. Prva zvijezda Porta je sjajni Kolumbijac Luis Dijaz, prvi strijelac Primeire. Benfica velike nade polaže u raspucanog Urugvajca Darvina Nunjeza. Biće ovo prvi meč dva najpopularnija kluba u Portugalu ove sezone. U proteklom prvenstvu oba puta je bilo bez pobjednika – 1:1. Orlovi šest mečeva ne znaju za pobjedu protiv ljutog rivala (četiri poraza i dva remija).

SPARTA ROTTERDAM – RKC WAALWIJK (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,95

Klub iz Roterdama je očajan ove sezone u holandskoj Erediviziji. Samo je Zwolle slabije plasiran. Sparta je u posljednjih šest kola sakupila samo dva boda. RKC ima tri boda manje, pa je ovo šansa za domaćina da se izjednači na tabeli sa današnjim rivalom. Oba tima čeka grčevita borba za ostanak u najjačem rangu holandskog fudbala. Prije nešto više od dva mjeseca u prvom dijelu Eredivizije, RKC je u Valvajku dobio Spartu sa 1:0 golom Mihela Kramera u 89. minutu. Utakmice u Holandiji se igraju bez publike zbog virusa korona.

Oglasi

ANDERLECHT – KORTRIJK (ČETVRTAK, 18.45), KEC 1,50

Velikan iz Brisela je sve bolji kako sezona odmiče. Za vikend je odigrao nerješeno (2:2) protiv šampiona Belgije u Brižu. Četa Vensana Kompanija danas ima ulogu favorita protiv Kortrijka u četvrtfinalu Kupa Belgije. Anderlecht nije poražen već sedam utakmica. I gosti su u odličnom ritmu, imaju tri uzastopna trijumfa u Župiler ligi, a na dva prethodna meča mreža ovog tima ostala je netaknuta. Prije nešto više od mjesec dana Anderlecht nije pobjedio današnjeg rivala u Briselu u prvenstvu. Bilo je 1:1. Zanimlijivo je da pet vezanih međusobnih mečeva domaćini nisu dobili. Kortrijk je neugodan rival Anderlechtu. Nije ga pobjedio na tri prethodna meča (dva poraza i remi).

DUŽINA TIKETA JE IPAK BITNA

Mjesec je decembar, a Mozzart Vas cijeli mjesec nagrađuje sa vrijednim nagradama. Sastavi najduži tiket i dnevno osvoji smart paket (TV, Samsung telefon i pametni sat), na kraju mjeseca najboljem igraču ide ključ u ruke od glanjc novog BMW-a X1!

Isplati se biti najbolji! Više o nagradnoj igri pročitajte ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi