Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Manchester City 1,90, Juventus 1,75, Brighton 1,70!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Manchester City 1,90, Juventus 1,75, Brighton 1,70!

Sponzorski tekst

Savršen dan za fudbalske fanatike. Ove subote imamo veliki broj zanimljivih utakmica i otuda su bukmejkeri Mozzarta bili na slatkoj muci prilikom izbora.

Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju četiri para u Premijer ligi, Seriji A i švajcarskoj Superligi, odnosno jedinice na Juventus i Brighton i dvojke na Manchester City i Young Boys.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

MANCHESTER UTD. – MANCHESTER CITY (SUBOTA, 13.30), DVOJKA 1,90

Poslastica u vrijeme ručka. Derbi Mančestera između Uniteda i Cityja obećava veliku borbu. Forma Đavola nije baš sjajna, ali u svakom slučaju, poslije dva ligaška poraza, odnosno četiri vezana prvenstvena susreta bez slavlja, United je sa 3:0 porazio Tottenham u Londonu i najavio bolje dane. Ujedno, sprečavanje poraza u Bergamu od Atalante golom Kristijana Ronalda u nadoknadi sigurno je popravilo samopuzdanje i poziciju Olea Gunara Solskjera. Nije ni u plavom dijelu Mančestera blistavo, jer je poslije ispadanja iz Liga kupa uslijedio iznenađujući poraz kod kuće u Premijer ligi od Crystal Palaca. Građani su potom popravili stvari u Ligi šampiona savladavši Club Brugge, a pošto City za liderom Chelseaem već sada ima pet bodova manje, United čak sedam, niko od rivala ne može da priušti kiks.

JUVENTUS - FIORENTINA (SUBOTA, 18.00), KEC 1,75

Juventus je ponovo izgubio koncentraciju i počeo da dijeli bodove konkurentima. Ekipa Masimilijana Alegrija je izgubila u prethodna dva kola Serije A i izgledala je prilično nesigurno u duelima protiv Sassuola i Verone. U oba meča Stara dama je djelovala blijedo u napadu i neizražajno u odbrani. Kao rezultat - 15 bodova poslije 11 kola u Seriji A i 10. mesto na tabeli. Danas u Torino stiže Fiorentina, koja u svojim redovima ima Dušana Vlahovića, jednog od najtraženijih napadača današnjice. Ljubičasti su u posljednjih pet kola izgubili tri puta, ali su prošlog vikenda deklasirali Speziu sa 3:0.

BRIGHTON - NEWCASTLE (SUBOTA, 18.30), KEC 1,70

Brighton je samouvjereno startovao u Liga kupu, gdje je eliminisao Cardiff i Swansea, ali je nedavno završio priču u trećem kolu, pošto nije mogao preko Leicestera. U Premijer ligi Galebovi su ostvarili četiri pobjede i četiri remija, i sa 16 bodova drže osmu poziciju. U posljednjih pet kola tim sa juga je bez pobjede, poslije jednog poraza i četiri nerješena meča. Prošle subote sastav Grema Potera iznenadio je javnost osvojenim bodom u Liverpulu (2:2), pa se danas u Brightonu nadaju pobedi nad Newcastleom. Svrake su još bez trijumfa u prvenstvu, a sa četiri sakupljena boda zauzimaju 19. mesto na tabeli.

GRASHOPERS - JANG BOJS (SUBOTA, 18.00), DVOJKA 1,75

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čak i kad je u u seriji poraza, niko u Švajcarskoj ne smije da prijeti Young Boysu. Aktuelni šampion trenutno je trećeplasiran, sa pet bodova i utakmicom manje od vodećeg Basela. Danas pulene Davida Vagnera očekuje gostovanje Grasshoppersu, koji je četiri koraka dalje, ali u boljoj formi. Young Boys je nanizao tri poraza posmatrajući i Kup, a ako u obzir uzmemo sva takmičenja tim iz Berna je četiri puta izgubio na pet prethodnih mečeva. Sa druge strane, Skakavci su poraženi samo jednom na šet proteklih duela.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.