Najveće kvote u Mozzartu. U pitanju kvote na dva meča

Promo koeficijenti na Arsenal i Leicester

Najveće kvote u Mozzartu. U pitanju kvote na dva meča

Sponzorski tekst

Ovog četvrtka Mozart kladionice su za vas odabrale dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. U pitanju su mečevi Arsenala protiv PSVa u Ligi Evrope i Leicestera protiv Leedsa u Premijer ligi.

U mjesecu oktobru uplatom depozita na Mozzart nalog putem Xbona ili Klikera dobijaš 20% bonusa.

ARSENAL - PSV EINDHOVEN (ČETVRTAK, 19.00), KEC 1.63

Ova utakmica Lige Evrope odložena je prošlog mjeseca zbog smrti kraljice Elizabete II. Arsenal ima sva tri trijumfa, dok su holandski vicešampioni sakupili sedam. Ako bi Topnici slavili, napravili bi veliki korak ka kvalifikacijama za osminu finala (samo pobjednik grupe ide direktno u prvih 16). Tim iz Londona igra fantastično ove sezone. Lider je Premijer lige ispred šampiona Manchester Cityja. Tim Filipsovca je u tri meča postigao 11 golova, dok je Arsenal primio samo jedan za 270 minuta.

Trener domaćih Mikel Arteta daje šansu nekim igračima koji manje igraju u ligi za Ligu Evrope. Zbog povreda, El Nenny i Smith Rowe su van terena. Arsenal je vezao sedam pobjeda u svim takmičenjima, dok je PSV u nizu od četiri trijumfa. U prethodne dvije utakmice postigao je čak 11 golova. Za vikend je Utreht poražen na Philips Areni rezultatom 6:1. 

LEICESTER - LEEDS (ČETVRTAK, 21.15), KEC 2.50

Leicester je najveće razočarenje sezone. Ne tako davno ekipa Brendana Rodgersa je bila kandidat za Ligu šampiona, ali sada se bori za opstanak. Samo jedna pobjeda u 10 rundi izbacila je Lisice na posljednje mjesto. Rodžers je nedeljama na meti kritika, klupa mu se trese, ali za sada ima podršku vlasnika Tajlanđana. Na stadion King Power večeras stiže Leeds, još jedan tim koji treba da se bori za opstanak. Jonny Evans, koji ima povredu potkoljenice, neće igrati za Leicester, dok je turski Çağlar Soyuncu pod znakom pitanja. Lisice su bez usluga ključnog veznjaka Jamesa Maddisona, koji je suspendovan zbog kartona.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Očekuje se da će bivši igrač Barselone Junior Firpo danas prvi put u sezoni zaigrati za Lids. Napadač Patrick Bamford se vraća u startnu postavu, dok američki specijalista Jesse Marsh još uvijek ne može računati na Stuarta Dallasa, Adama Forshawa, i Archieja Graya. Ekipa Yorkshirea je osvojila samo bod iz četiri meča u gostima na Elland Roadu. Prošle sezone Leicester je na svom stadionu pobijedio Leeds sa 1:0, dok u gostima nije bilo golova.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.