Najveće kvote u Mozzartu ponedjeljkom: Povećajte svoj dobitak sa dva para

Kvote na pobjede Ljubičastih i Oluje sa Crnog mora neće biti nigdje tako visoke kao u Mozzartu

Najveće kvote u Mozzartu ponedjeljkom: Povećajte svoj dobitak sa dva para

Sponzorski tekst

Kvote na dva tima koji igraju ovog ponedjeljka će u svakom trenutku biti najveće na planeti u Mozzartu. Konkretno se radi o jedinicama na Fiorentinu protiv Lazia i na Trabzon u duelu sa Kasimpašom.

U mjesecu oktobru uplatom depozita na Mozzart nalog putem Xbona ili Klikera dobijaš 20% bonusa.

FIORENTINA - LAZIO (PONEDJELJAK, 20.45), KEC 2.60

Fiorentina se pojačala tokom ljeta i vjerovatno je bila sigurna da ima ulaznicu za evropska takmičenja. Ipak, Ljubičasti su se dugo mučili, jer su u osam kola Serije A uspjeli da ostvare samo dvije pobjede. Za kandidata za mjesto među prvih šest rezultat je više nego skroman. Fiorentina je trenutno tek 13. na tabeli sa devet bodova, četiri koraka od zone ispadanja, dok šestoplasirani Lazio ima osam bodova prednosti. U prošlom kolu prvenstva ekipa je minimalno izgubila od Atalante, a to im je bio treći poraz u Seriji A. U Konferencijskoj ligi, Ljubičasti su se djelimično rehabilitovali od ovog neuspjeha savladavši Heartse sa 3:0 u gostima. Lazio definitivno želi povratak u Ligu prvaka, a selekcija igrača taj zadatak nameće rimskom klubu. Na početku sezone, Orlovi izgledaju prilično pristojno, ali nekoliko grešaka je već napravljeno. Najznačajniji je bio poraz kod kuće od Napolia, ali je do danas ostao jedini neuspjeh u Seriji A. Rimljani su u prošlom kolu lako savladali Speziu sa 4:0 i tako ostvarili treću pobjedu u nizu u prvenstvu. . Istovremeno, Lazio je manje uspješan u Ligi Evrope, nakon što je prije četiri dana u Gracu remizirao bez golova s austrijskim Sturmom.

TRABZON - KASIMPAŞA (PONEDJELJAK, 19.00), KEC 1.55

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trabzon brani tron u turskom prvenstvu, pa iako nije bio baš uspješan u početnoj fazi nove sezone, izabranici Abdulaha Avcija su blizu vrha tabele. Bordo-plavi zaostaju dva boda za liderom Adanom Demirom, uz meč manje, tako da je sveukupno situacija pod kontrolom. Trabzon je u prošlom kolu pobijedio Kayseri rezultatom 2:1, ostvarivši drugu pobjedu u nizu. Istovremeno, u Ligi Evrope, Oluja sa Crnog mora je izgubila 3:1 u gostima od Monaca. Kasimpasa nije sebi postavljala ambiciozne ciljeve, pa se 10. mjesto na tabeli u cjelini može smatrati uspješnim nakon osam kola. Apači su ostvarili po četiri pobjede i četiri poraza, a sva četiri slavlja su zabilježena u proteklih pet kola. Kasimpasa je u prošlom kolu pobijedila Gaziantep sa 1:0 i tako ostvarila drugo slavlje zaredom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.