Najveće kvote u Mozzartu na Ligu šampiona: U pitanju kvote na dva meča

Promo koeficijenti na Barcelonu i Sporting

Najveće kvote u Mozzartu na Ligu šampiona: U pitanju kvote na dva meča

Sponzorski tekst

Danas je Liga šampiona u centru pažnje, a epicentar je Nou Kamp, duel Barcelone i Intera. Mozzartove kladionice pripremile su keca za ovaj meč koji će u svakom trenutku biti najveći na svijetu. Uz to, promo kvota je i na pobjedi Sportinga, koji u Lisabonu dočekuje Marseille.

U mjesecu oktobru uplatom depozita na Mozzart nalog putem Xbona ili Klikera dobijaš 20% bonusa.

BARCELONA - INTER (SRIJEDA, 21.00), KEC 1.53

Bayern se smatra liderom u grupi C Lige šampiona, dok će se Inter i Barcelona boriti za drugo mjesto. Nerrazuri su iznenadili Katalonce prošle sedmice, pobijedivši 1:0, imaju tri boda više, tako da ovaj duel je biti ili ne biti za Katalonce. Samo trijumf ih ostavlja u igri za osminu finala najjačeg klupskog takmičenja na kontinentu. Katalonski trener Ćavi ima dosta kadrovskih problema, posebno u odbrani. Hector Bellerin, Andreas Christensen, Ronald Araujo i holandski napadač Memphis Depay su još uvijek van terena. Kunde je također ispao iz borbe za tim, iako se Barcelona nadala da bi mogao nastupiti u ključnoj utakmici ove sezone u Ligi prvaka. Dobra vijest za domaćina je da se Frank Kessie, ovogodišnje pojačanje iz Milana, vratio u tim. Interov Romelu Lukaku ne može da se vrati na teren. On nije u sastavu tima na Nou Campu, kao ni Joaquin Correa, Marcelo Brozović i Alex Cordaz. Ovi velikani su igrali u grupnoj fazi Lige šampiona i u sezoni 2019/2020. Tada je uspješnija bila Barcelona koja je oba puta slavila sa 2:1.

SPORTING LISABON - MARSEILLE (SRIJEDA, 21.00), KEC 2.40

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon dva poraza, Marseille se vratio u igru ubjedljivim trijumfom na Velodromu protiv Sportinga sa 4:1. Lavovi su i dalje lideri grupe sa šest bodova, ali im prijete Tottenham i Frankfurt sa po četiri. Sve tri ekipe su u borbi za osminu finala. Tim iz Lisabona je za vikend savladao Santa Klaru u gostima sa 2:1, dok je Marseille senzacionalno poražen na svom terenu u Ligi 1 od Ajaccia (1:2). Sporting je poveo u Marseju, ali su domaćini brzo preokrenuli rezultat. Utakmica je prekinuta nakon crvenog kartona španskog golmana Antonija Adana. Četa Rubena Amorima želi se osvetiti. Pobjeda pred svojim navijačima približila bi ih željenom cilju.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.