Najveće kvote na svijetu su u Mozzartu. Danas uz Belgijance i Slovake do dobitnog tiketa

Kvote na njihove pobjede nigdje neće biti tako visoke kao u Mozzartu

Najveće kvote na svijetu su u Mozzartu. Danas uz Belgijance i Slovake do dobitnog tiketa

Sponzorski tekst

Na dvije reprezentacije koje igraju ovog četvrtka, kvota će u svakom trenutku biti najveća na planeti. U pitanju su utakmice u okviru Lige nacija, po jedna u A i C diviziji. U pitanju su kečevi Belgije i Slovačke, selekcija koje moraju trijumfovati ako žele do vrha u svojim grupama. Kvota na njihove pobjede neće biti nigdje kao u Mozzartu.

Ne zaboravite izvršiti registraciju i verifikaciju naloga i osvoji 50 besplatnih spinova i 10 rundi na brojevima.

BELGIJA - VELS (ČETVRTAK, 20.45), KEC 1.45

Dva kola prije kraja takmičenja Belgija je u nezavidnoj situaciji. Ima tri boda manje od lidera Holandije, kojoj će ugostiti u prošlom kolu. Taj susret bi samo odlučio o plasmanu u doigravanje ako Crveni đavoli večeras ne podbace protiv Velsa. No, i Zmajevima gori pod nogama, jer su im potrebni bodovi ako žele opstati u A diviziji. Posljednji su na tabeli, osvojili su samo jedan bod iz prva četiri kola i zaostaju tri boda za Poljskom.

Zanimljivo, uzeli su ga baš protiv Belgije. Crveni đavoli su vodili ljetos u Cardiffu sa 1:0 do 86. minute, kada je 21-godišnji Brennan Johnson postigao gol za izjednačenje. Mali kuriozitet ove grupe je da su sve četiri selekcije uspjele da se plasiraju na Svjetsko prvenstvo u Kataru, pa su im ove utakmice u Ligi nacija zapravo posljednja priprema za turnir.

SLOVAČKA - AZERBEJDŽAN (ČETVRTAK, 20.45), KEC 1.45

Susret koji bi mogao biti veoma važan, ali u isto vrijeme i krajnje beznačajan. Sve zavisi od toga šta će Kazahstan, lider 3. grupe C divizije, uraditi protiv Belorusije. Ako trijumfuje na Astana Areni u Nur Sultanu, osigurat će promociju prije kraja, jer ima četiri boda više od Slovačke. Azerbejdžan ne može da dođe do B divizije, ali može da ispadne iz lige, pa im je važno da večeras pobjede. Jer tada bi imali priliku da pobjegnu od Belorusije koja ima dva boda više od njih.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ovo će biti šesti susret Slovačke i Azerbejdžana u 21. vijeku. Slovaci su do sada trijumfovali četiri puta, uključujući i "minimalac" u Bakuu u junu, a Azerbejdžanci imaju samo jednu pobjedu. Zanimljivo je da nijedna od prethodnih devet utakmica ove dvije selekcije kroz historiju nije završila neriješeno.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Najnovije vijesti