Mozzart spremio veliko iznenađenje: Uzmi bonus 5 KM i kladi se na najveće kvote na svijetu

Manchester United 2,70, Benfica 1,30, Young Boys 1,77!

Mozzart spremio veliko iznenađenje: Uzmi bonus 5 KM i kladi se na najveće kvote na svijetu

Sponzorski tekst

Poklon koeficijenti u punom sjaju, ali i poklon bonus u iznosu od 5 KM. Registruj se danas (utorak 11. maj 2021.) na www.mozzartbet.ba i u registracionoj formi (u posljednjem polju “PROMO KOD”) upiši “SPORTSPORT”. Mozzart te naredni dan časti sa bonusom u iznosu od 5 KM. Detaljno uputstvo pročitaj na kraju teksta.

Redovna čast uz vrhunske utakmice u Mozzartu.

Mjesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog utorka tri poklon kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima prvenstva Engleske, Portugalije i Švajcarske.

Provjerite, zaista je tako...

MANCHESTER UNITED - LEICESTER (UTORAK, 19.00), KEC 2,70

Manchester United je u jeku paklenog rasporeda po kojem će da odigra tri meča za pet dana. Uspio je da ga otvori pobjedom u nedjelju nad Aston Villom 3:1, a prije velikog derbija sa Liverpoolom danas dočekuje Leicester, koji se bori za Ligu šampiona. Više je nego očigledno da će Ole Gunnar Solskjaer da odmori pojedine adute i spremi ekipu za Redse, što je za Crvene đavole prestižnija utakmica. Prema trenutnoj formi i ravnoteži međusobnih utakmica, ovo bi trebalo da bude relativno jasna stvar. Domaći tim nije izgubio 14 utakmica zaredom u ligi, dok Lisice nisu uspjele da se izbore za pobjedu na posljednja dva duela. Remizirao je sa Southamptonom, a zatim prije četiri dana izgubio od Newcastlea 4:2.

NACIONAL - BENFICA (UTORAK, 19.00), DVOJKA 1,30

Pred Nasionalom je vjerovatno posljednja šansa da ostane u prilici da opstane, a sa druge strane mu je Benfika. To ne sluti na dobro po domaće, koji su na 13 posljednjih mečeva sakupili tek četiri boda. Sada su na pet bodova od mjesta u plej-autu, ali Benfika se još nada potencijalnom proboju na drugo mjesto. Orlovi su poslije tri uzastopne pobjede prošle nedjelje remizirali protiv Porta. Posljednji put Nasional je slavio nad lisabonskim velikanom prije više od 10 godina, a od tada je na 19 utakmica samo dva puta izborio remi. Posljednji put ove sezone.

VADUS - YOUNG BOYS (UTORAK, 18.15), DVOJKA 1,77

Primiče se kraj prvenstva Švajcarske, u kome je odavno bilo jasno da će Young Boys da odbrani krunu. Tri kola prije završetka sezone tim iz Berna je na 28 bodova ispred najbližih rivala, ali i pored svega se rijetko desi da kiksira. Doživjeli su Momci samo jedan poraz na prethodne 23 utakmice u šampionatu, a u protekloj rundi su preslišali Basel sa 2:0. Danas gostuju Vaduzu, koji se bori za opstanak. Udaljen je dva boda od fenjeraša Siona, na korak je do sigurne luke svaki pozitivan rezultat bi mu bio premija. Ipak, Young Boys je surov. Znaju to svi u Švajcarskoj već godinama...

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

UPUTSTVO ZA BONUS:

1. Otvori stranicu https://www.mozzartbet.ba/bs#/registration
2. Ispuni sve podatke.
3. U posljednjem polju “Promo kod” upiši “SPORTSPORT”.
4. Otvori nalog.
5. Bonus će biti dodijeljen 12. 5. 2021. do 16 časova, a uputstvo za korištenje bonusa ćeš dobiti na e-mail adresu na koju si registrovao svoj nalog.
6. Ponuda važi za sve registrovane igrače tokom utorka 11. 5. 2021.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.