Juventus u derbiju protiv Napolija bez pola tima

Problemi za Allegrija

Juventus u derbiju protiv Napolija bez pola tima

A. Čaušević

Juventus je u prva dva kola nove sezone Serije A osvojio samo bod.

Max Allegri će imati ogromnih problema da sastavi ekipu pošto praktično neće moći računati na pola tima.

Posljednji koji je otpao je Federico Chiesa. Italijanski reprezentativac je danas radio magnentnu rezonancu, nije ustanovljena povreda, ali su u taboru Bianconera odlučili da ne rizikuju pa sjajno krilo neće putovati u Napulj.

Osim Chiese neće igrati i Brazilci Alex Sandro i Danilo koji će u Italiju doputovati nekoliko sati prije nego što će početi meč na stadionu Diego Maradona.

Prema svemu sudeći Allegri neće moći računati i na Juana Cuadrada, Paula Dybalu te Rodriga Bentancura koji također imaju obaveze u južnoameričkim kvalifikacijama za SP.

Eventualni poraz protiv Napolija bi svakako za Juventus predstavljao ogroman udarac posebice jer je protiv Empolija (0:1) i Udinesea (2:2) osvojen bod.

U ponudi kladionice MaxBet možete vidjeti cijelu ponudu za ovu utakmicu i to ovdje. Također, MaxBet pratite na Instagram i Facebook profilima.

U obzir treba uzeti da nakon Napolija Bianconeri naredni ligaški duel igraju protiv Milana. U međuvremenu će gostovati Malmeu u Ligi prvaka. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
"Eventualni poraz protiv Napolija bi svakako za Juventus predstavljao ogroman udarac posebice jer je protiv Empolija (0:1) i Udinesea (2:2) osvojen bod." ...kakva je ovo recenica?
9 0
Jasminn
Jel Morata spreman? Ako je Morata spreman dobit ce Napoli 10-0. Ojjj boze ko im je prvi napadac
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi