Određene sudije za 8. kolo BHT Premijer lige BiH

Bjelica na Koševu

Određene sudije za 8. kolo BHT Premijer lige BiH

Nogometni savez BiH odredio je koji će arbitri dijeliti pravdu u predstojećim utakmicama 8. kola bh. šampionata. 

Derbi susret će biti odigran na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase", gdje će se sastati Sarajevo i Široki Brijeg, a povjerenje da sudi ovaj meč ukazano je Vladimiru Bjelici iz Istočnog Sarajeva. 

Utakmicu između Željezničara i Krupe sudit će Ermin Sivac, Miloš Gigović će biti na centru u Banjaluci, na meču Borca i Radnika, dok je Admir Šehović dobio duel Mladosti i Slobode.

Okršaj između GOŠK-a i prvaka Zrinjskog pripao je Tomislavu Čuiću, a na preostalom meču Viteza i Čelika pravdu će dijeliti Adis Mulahasanović. 

DATUM I VRIJEME MEČ SUDIJA
16. septembar, 19:00 Sarajevo - Široki Brijeg Vladimir Bjelica
17. septembar, 19:30 Željezničar - Krupa Ermin Sivac
17. septembar, 19:00 Borac - Radnik Miloš Gigović
16. septembar, 16:00 Mladost - Sloboda Admir Šehović
16. septembar, 16:30 GOŠK - Zrinjski Tomislav Čuić
16. septembar, 16:30 Vitez - Čelik Adis Mulahasanović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi