"Odveli su nas u sobe prepune buba, bez kupatila, s toaletima na kojima su tragovi krvi"

Mjere izolacije u Srbiji

"Odveli su nas u sobe prepune buba, bez kupatila, s toaletima na kojima su tragovi krvi"

E. Škorić

Nogometaš portugalske Madeire Aladin Đakovac naišao je na veliku neugodnost po povratku iz Portugala u Srbiju.

Đakovac je s ostalim putnicima s beogradskog aerodroma prevezen u Prihvatni centar Subotica, a tamo...

Bivši igrač Famosa iz Hrasnice i Sarajeva požalio se "torturom nad građanima Srbije" po dolasku na aerodrom u Beograd.

"Prihvatni centar Subotica - Tortura nad građanima Srbije. Izvedeni smo sa aerodroma u Beogradu sinoć prije ponoći, odvezeni smo u Suboticu bez ikakvog objašnjenja, dok su nam govorili da idemo u hotel do isteka policijskog časa. Odrađene su preventivne mere, niko od građana nije imao simptome, i onda smo smješteni u sobe sa po 15ak osoba u sobi, prepune buba, bez kupatila, i sa toaletima gdje se nalaze i tragovi krvi. Jesu li to preventivne mjere zaštite gdje će i jedan zaraziti ostalih 14, a ostalih 14, narednih 50 koji su u centru ili zastrašivanje građana da se vraćaju u svoju zemlju??? Dok su Beograđani ostali u hotelu u Beogradu. Ovdje se radi o građanima Srbije koji ne žive u Beogradu", napisao je nogometaš na Facebook profilu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U Srbiji je trenutno više od 300 oboljelih od koronavirusa i pokušava se na sve načine zaustaviti širenje pandemije, ali neke mjere očigledno i nisu najbolje rješenje.

Top Komentari

Bospol
Moj Dado sta te snadje...javi dati paket poseljem
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi