Šanse za pobjedu Bilbaa i Basela su najveće na svijetu u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Šanse za pobjedu Bilbaa i Basela su najveće na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Kraj je sezone u većini evropskih prvenstava. Ovog četvrtka nema međunarodnog takmičenja, ali se igra Primera, Premijer liga, Kup Italije... Mozzartove kladionice ne miruju, a za danas su pripremile dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

To je kec na Athletic Bilbaa protiv Seville na San Mamesu u Primeri i dvojka na Basel protiv Siona u švajcarskom prvenstvu.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrolige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

ATHLETIC BILBAO - SEVILLA (ČETVRTAK, 22.00), KEC 1.85

Oba tima su se probudila na kraju sezone, pobijedivši u tri meča zaredom. Athletic Bilbau ova utakmica znači više jer se bore za Evropu, dok je Sevilla u donjem dijelu tabele, ali ne moraju da brinu o opstanku. Prioritet Andalužana u narednih mjesec i po dana je Liga Evrope, gdje su izborili polufinale nakon što su eliminisali favorizovani Manchester United. Baskijci su neporaženi u šest uzastopnih mečeva. U prvom dijelu Primere na stadionu Sanchez Pishuan nije bilo pobjednika u duelu ova dva tima - 1:1. U prethodna četiri duela bilo je 0-2. Sevilla se vratila sa maksimalnih šest bodova iz poslednja dva gostovanja. Slavila je protiv Valencie i Cadiza sa po 2:0

SION - BASEL (ČETVRTAK, 20.30), DVOJKA 2.05

Potražite više informacija na temu La Liga:

Basel je tek šesti u švajcarskom šampionatu, vezao je tri meča bez pobjede, ali još uvijek može u Evropu. Tim sa St. Jacobs Parka je u polufinalu Konferencijske lige nakon što je eliminisao Nicu. Sion se bori za opstanak. Ima samo bod više od posljednjeplasiranog Winterthura. Dobio je dva od četiri prethodna duela, pa mu je forma u usponu pred kraj Saiji šampionata. Ovi klubovi su ove sezone odigrali tri utakmice, a rezultat je izjednačen, pobjeda, poraz i remi. Prije dva i po mjeseca Basel je na svom terenu pobijedio Sion rezultatom 3:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti