Simeone: "Isti je kao Inzaghi, njega su puštali jer nije bilo VAR-a i igrao je u Juventusu..."

Argentinski stručnjak prozvao Bianconere

Simeone: "Isti je kao Inzaghi, njega su puštali jer nije bilo VAR-a i igrao je u Juventusu..."

A. Čaušević

Diego Simone očigledno još nije zaboravio svoje igračke dane iz Serije A gdje je nastupao za Lazio i Inter. 

Napadač Atletico Madrida, Alvaro Morata ove sezone ima ogromnih problema s nedozvoljenim pozicijama. O problemu napadača govorio je i njegov trener Diego Simeone.

Simone je kazao da ga Morata podsjeća na Pippa Inzgahija iz igračkih dana kada je ovaj nekada odlični golgeter vrlo često bio na ivici ofsajda.

"Ima igrača s takvim karakteristikama. Pippo je uvijek igrao na ivici ofsajda. Moratin posao je sličan. Inzgahija su puštali jer nije bilo VAR-a i igrao je za Juventus...", rekao je argentinski stručnjak te dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nadam se da će Alvaro riješiti taj problem."

Juventus je inače etiketiran kao klub koji konstantno ima određene sudijske protekcije, a očigledno drugačije ne misli ni Simeone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi