U NK Široki Brijeg misle na budućnost: Potpisao Ivan Grgić

Velika nada

U NK Široki Brijeg misle na budućnost: Potpisao Ivan Grgić

S. Mlaćo

Jedan od najboljih mladih igrača u svome godištu u državi, talentirani 17-godišnji Ivan Grgić potpisao je višegodišnji profesionalni ugovor s NK Široki Brijeg i priključen je prvoj momčadi uoči nove sezone m:tel Premijer lige BiH.

"Za mene kao sedamnaestogodišnjaka mnogo znači potpis profesionalnog ugovora i priključenje prvoj momčadi. Neizmjerno sam zahvalan stručnom stožeru na čelu s trenerom Tonijem Karačićem koji su prepoznali moj rad i pružili mi priliku trenirati i igrati s prvom momčadi. Nadam se i određenim minutama i službenom debiju za seniorsku momčad u novoj sezoni. Za sada ide sve u pravom smjeru, ovo je jedan od ciljeva koje sam zacrtao u svojoj karijeri. Prvi profesionalni ugovor potpisao sam za renomirani klub u državi, vjerojatno i najbolji za mlade igrače čiji se rad pomno prati i koji često dobiju priliku iskušati se na najvišoj razini", kazao je Ivan Grgić koji je ujedno i član U-18 reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Talentirani Ivan Grgić iz Kiseljaka karijeru je počeo u Akademiji FK Sarajevo, a kao kapetan predvodio je pionirsku momčad FK Sarajevo do naslova prvaka Bosne i Hercegovine. U NK Široki Brijeg došao je u 2019. godini iz HNK Hajduk Split.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi