55

Komentari (55)

kostro
BHFHZ
Momci momqk je dobro branio za rajvosa .. dok je bio tu dobar svaka cast . Nemoj te politiku mjesati covjek je zvat za repku vise puta nece da igra ceko stbiju ide tamo gdje svi cetnici idu nema tu politike nikave to je vico sa dodikom davno zavrsio hvala mu sto je opet otiso iz polske tamo a ne iz sarajeva .. to su klasicni cetnici cime je on pokazo ili reko on bi za bosnu igrao nicim,, sad ce dati 100-200 eura ovom istom portalu preko vice da kaze kako njega niko nije zvao i kako je ovo politika .. daj te molim vas sto nije reko srbiji necu cekacu Bosnu ili nikog… cetnik i nista drugo
user1676319116
Nikad nece biti prvi golman Srbije
Drakula
BRAVO VLADANE. SA NJIMA CES PRIJE IGRAT EP I SP NEGO SA NAMA. DONESI PARE SARAJEVU MOM VOLIMO TE!
user1676165683
Savez ovdje nema krivice,zvali ga 3 puta ovaj svaki put odbio pozive.. Jednostavno čeko da ga zovu iz Srbije ..
user1676119313
Zavrsit ce on isto kao onaj mali Halilovic, nigdje ga ni na mapi. Cuo sam htio doci u Vrbanjusu pa ga i oni odbili.
Drakula
Smijesan si Kova je bog i batina
Delegat
A jbt sta vas cudinjega BiH nije nikada ni interesovala Sarajevo mu bilo samo odskocna daska a covjek koji suti i gleda te ispod ociju je nikakav covjek. On je takav a Hurtic i kompanija znaju kako je dosao u Sarajevo
user1677772619
Evo pjesmica za tebe: "Mama voli bebu, najviše na svijetu najviše na svijetu mama voli bebu". Smrdljivac!
user1676362323
Sasvim ocekivano kad imamo debile u repki koji racunaju na igraca koji ima 30+ godina . Savez napolje
atomskimrav
Vladane kurvin sine, izdajico mrtva, dao Bog da vjecito budes 3 golman u reprezentaciji Srbije, uzgred receno koja nije tvoja.
Drakula
Ti si jedini ravin sin. KOVA je bog i batina
Bavarac1312
Od srca ti želim potpunu rupturu prednjih križnih ligamenata oba koljena!
Drakula
I ja tebi dugu i neizljecivu bolest
Slobodas
Zelimo ti sve najgore !!! Kopile izdajnicko
E.Car
Vidi druže, možda je ovako i bolje. Mislim da ako ne igra za grb svim srcem da nikad neće biti najbolji što može. Zašto bi zauzimao mjesto nekom našem možda u budućnosti boljem od njega. Kojem bi poziv u repku bio prekretnica u karijeri. Takvi kao on nam ne trebaju!!!!
Robijasi_It
a koje on bas je i bitan
Spor29378
Ma los izbor decka Svilar,Rajković,Milinković Savic,Dmitrovic tesko da ce ista napravit.Takvi nikad ne uspiju ima mnogo primjera.Karma je kucka stara sine moj.Husref te stavio u prvi tim i napravio od tebe golmana,ali nije covjeka moj prirodni Srbine.Ugledaj se na Krunica,Stevanovica,Sanicanina,Cimirota,Danilovica...i oni su prirodni Srbi al znaju gdje su rodjeni i koja je njihova zemlja.Sretno ti bilo.
think
Isti su oni kao i on, samo što su bili pametniji i skontali da će kod nas igrati a tamo biti klupa..
Patrice77
Prijatelju svi nabrojani osim Stevanovica i mozda Cimirota bi sigurno izabrali Srbiju samo da su dobili poziv. Krunic je vise puta imao ispade, Danilovic izjavljivao da bi igrao za Srbiju, otac od Sanicanina jasno rekao da su cekali poziv iz Srbije.
E.Car
Niko od njih nije vanseriski talenat pa ni on, tako da će biti rezerva sigurno. A tako se ide prema dolje.
Arnel925
Da nam je krivo jeste. Nema razloga da se politika mjesa u sport nažalost to je kod nas normala. On je trebao igrati za svoju domovinu koja je Bosna i Hercegovina odakle su mu djed, otac itd. Nažalost sad ce igrati za državu sa kojom nema ništa zajedničkog osim da je vecinski pravoslavna. Nije Vladan kriv za ovo nego su krivi političari sto 30 godina gaju istu politiku. I nažalost ovakav talenat ne vidi drugu opciju nego da igra za tuđu zemlju gdje će uvijek za nji biti stranac Bosanac, Srbin iz Bosne, Srbin iz Republike Srpske, Srbin iz Banja Luke. U svojoj državi nebi imao etiketu da je izabrao BiH reprezentaciju, imao bi ovacije u Zenici, Banja Luci, Sarajevu, Mostaru ili bilo gdje. Sretno momak ali nikad se nećeš osjećati kod kuće u drugoj državi.
F1F
Hajde da se i sa tobom složim... Svaka čast na komentaru!!!
vence
Pa druze i Spahic se rodio u Dubrovniku, Pjanic u Lux, Misimovic igrao za mladu rep Srbije, Anel, Denis Sveđani, i td..nabrajati tako do sutra..nek mu je sretno..svako ko ne igra srcem i iz interesa..neka ide gdje misli da mu bolje
Arnel925
@vence Definitivno se slazem da treba da igra srcem a ne iz interesa zato kazem nije Vladan kriv. Jedno je gdje se rodis kao Spahic, Pjanic, Misimovic itd. a drugo je odakle su ti korijeni. Mozes se ti roditi na Marsu ali ako ti je Djed, pradjed itd. iz Bosne i Hercegovine mozda nikad u zivotu nisu krocili na granicu sadasnje Srbije i ti ipak biras da igras za tu drzavu. Politika je nazalost u nasoj drzavi stvorila ovaj fundament da pravoslavci-srbi iz BIH igraju za Srbiju. To bi bilo isto kao da je Adem Ljajic kao bosnjak izabrao da igra za BIH a ne za Srbiju.
Drakula
Politika je kriva momak nije kriv. Svi idu iz bosne u nju niko nece. Ko zadnji ostane neka ugasi svjetlo
E.Car
Kao što reče rahmetli Safet: Svuda se sunce rađa..... ili Šakom: Jednom stranac.....
StarMoVe
Nek Dje hoće ko ga ebe!!! Ko je on ustvari? Golmancic
krmak
Sretno Vladane!
E.Car
Želim ti Vladane da postaneš najveća rupa na svijetu!!!!
Drakula
Tvoju mamu niko nece dostici. I dalje je najveca rupa kada prima kruta
E.Car
@Drakula čemu vrijeđanje porodice?!?!? Jesam ja njemu vrijeđao porodicu ili tebi?!?!??! To je tvoj odgoj!!!!
Drakula
Vladan je bog i batina i kovu se ne vrijedja sirovino bosnjacka
E.Car
@Drakula očigledno je da si ti jedna vlaska sirovina, možda si i sam Vladan kad ga tako srčano braniš. Vidi pokušao sam biti kulturan ali sa sirovinama kao što si ti ne vrijedi. Želim i tebi i tvom miljeniku da gledate kako mu karijera propada i kako traži angažman u 1. Ligi RS-a.
E.Car
Kao što reče jedan u predhodnim komentarima, Vladan je ovdje najmanje bitan!!!! Bitno je da ne želi da igra za BiH i ne treba nam. Bitno je da shvatimo da nas u svim sferama pokušavaju uništiti i vanjski i unutrašnji neprijatelji!!! Zato otvorite oči moji Bosanci i Hercegovci i ne rušite svoju državu, mi nemamo drugu!!!
@dn@n
****ar, sta reci drugo
Mowzilla
Ja bi ovdje cestitao prvobitno savezu na, ocito, dobrom odradjenom poslu. Pa bi cestitao Piricu i njegovom menadzeru sto su svoje uloge veoma dobro odigrali. Kovacevicu bi samo cestitao na iskrenoscu, on je tu mozda i najmanje kriv. Obecavao je, ali jednostavno se ne moze protiv nasih mesetara u savezu, i zato SAVEZ NAPOLjE !!!
vedin
Nije on ništa kriv, on je samo jedan obični chetalj.
Zulfikar
Situacija je alarmantna u svim drzavnim sferama. Separatisticki faktor sve vise uzima maha, jucer smo svjedocili nepostivanju drzave sto me i ne cudi s obzirom da je simpatizer Ravnogorskog pokreta na celu NSBIH.
domy
user1676830302
Da je toliko dobar branio bi negdje u ligi 5 ce..tak da sretno mu bilo,prosjecan golman..realno Srbija ima puno boljih golmana od njega...
ALLSTAR
Nek i Dodika povede...
Lavillenie
Jedna mala obicna smrdljiva pi*k*ca
user1652551493
user1677191664
Sretno mu,,ako neosjeca bosnu kao svoju ,,dalek mu put kao unapred svima koji se neckaju,,siroka vam majcica Srbija ima mjesta za sve vas
Baco
Kurvin sine ,nikad vise ne odbranio nista.........
Drakula
Pravi si kurvin sin
Baco
Sigurno ti je porodica,pa te pogodilo.Kurvin sin ostaje kurvin sin,a i ti si ......
adnanhuskic
Zvanično nas boli k...c
papagaj
Dogovor Vice i piksina, e jesmo glupi
jasmin86
Da hoće obje noge i ruku slomiti ****la ga Srbija
hamdi kurtes
I nije neka šteta.
SonPen1946
Sretno Vladane, i da nam se prodas za 10 000 000€.
Arnel925
Jbla vas ova udarna vijest. Sto je ovo uopšte vijest nije reprezentativac BiH.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.