Zanimljiv potez N/FSBiH u danima karantene

Stopirana i Premijer liga BiH

Zanimljiv potez N/FSBiH u danima karantene

Gotovo milijarda ljudi širom svijeta ograničena je na boravak u svojim domovima kako bi se obuzdao koronavirus.

Virus nazvan COVID-19 odnio je hiljade života i niko još sa sigurnošću ne može ustvrditi do kada će pandemija trajati, a uslijed problema sa kojim se bori svijet do daljnjeg je stopirana i Premijer liga BiH.

Ipak, ni u danima karantene fudbalski sladokusci u našoj zemlji neće biti uskraćeni za Premijer ligu, i to ponajviše zahvaljujući N/FSBiH koji je došao na ideju da dosadašnje mečeve emituje putem interneta.

Krenut će se, naravno, od 1. kola koje će se moći gledati već od sutra u 15:00 sati na zvaničnom YouTube kanalu N/FSBiH.

Takmičenje u BiH bi se, prema preporukama UEFA-e, trebalo okončati do 30. juna i već postoji nekoliko prijedloga za nastavak sezone. O tome više možete pročitati OVDJE!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi