142

Komentari (142)

user1709398633
Ja mislim da je Vidić pokazao gde će sutnuti penal,šta mislite veliki znalci fudbalski na tastaturi ? Debili glupi
Gari Garinča
Forza Željo ?
Zaštita Identiteta
Eno arena objavila pregled utakmice na YT. Nit je golman povukao ruku, nit se iko od igrača sklanjao, nit je penal sekunde jedne loše opucan... al smradovi lažljivi zasmrde, pa i pred iftar.
LevoKrilo
Navijači željezničara su zavedeni, džaba im objašnjavate. Da nepostoji Real Madrid, oni bi mislili da su najveći klub na svijetu i da je grbavica koja ima dvije tribine najbolji stadion. Sa njima uopšte netreba raspravljati...Odgajaju ih od malena kao srbe...
LevoKrilo
Convict, nikada ne poredi Sarajevo i željezničar, Sarajevo je godspodski klub uvijek bio za ove prosijake. Koliko ste batina od igrača željezničara samo dobili kada ste igrali na grbavici i koliko puta ste pokradeni a na Koševu se uvijek igralo i ko je bolji taj pobijedi. To su dva svijeta u svemu, Sarajevo i željezničar.
Martinovic
Sarajevo i Zeljo kasabna klubovi
Convict
Zeljo ili sarajevo ista ****a
malibega
Najbolji domaćin lige igra protiv NAJGOREG GOSTA LIGE koji ima 12 poraza zaredom u gostima, i kvota na GOSTE 1,60 HAHAHAHAH i zamisli MITOMANI TVRDE DA NIJE NAŠTIMANO HAHAHAHA
mrkva
Uostalom Zeljo je pustao Leotaru Radniku i slicnima. Red je da im vrate to RS klubovi nekad. Bolje da ispadne Gosk Igman ili Tuzla City nego Zeljo.
mrkva
Ne smeta vam Borac Zrinjski i Sarajevo koji su kupili titule, a Zeljo jednu uzeo za opstanak i svi se digli fuj.
Drakula
Zeljo je pod vodstvom organizovanog kriminalca ivice osvoji 4 titule na prevaru?
mido1921
Majmune sa Kobilje Glave idi sisaj ga Slovencu
Martinovic
Zrinjski nije kupovo prvenstva
plemic
susjed, . ;) sad me lajkaj
plemic
jeste štela, ipak ČESTITKE. sad torpedirajte susjede i riješen je problem.
velez mo
plemic,nadam se da necete zavrsiti sezonu bez trofeja,mislim na finale kup-a
velez mo
Anton mi je dao cvrstu Garanciju,hahahaha
Siroki1948
Normalno da je lagano kvota danas sa 4,8 na 2 i lagano dvica prosla
plemic
veležovac, kako bude neka bude. imamo punu civaru trofeja, važno je da oba kluba završe i grupnom djelu europskih takmičenja.
velez mo
plemic,Koja oba kluba?
plemic
veležovac, kad je željo između dva rata igrao utakmice sa vama/nama totpedaši su čuvali krave negdje u sandžaku i čekali dolazak crvenih na vlast kako bi rasturili dva stara sarajevska kluba i napravili torpedo, dalje znaju i ptice na grani ...
plemic
mostarski i vrapćićki, hahaha
velez mo
Hahahahaha,Svaka cast susjed,Imas lajk,hahahaha.
plemic
uzvratio veležovac. i želim ti da odglrdaš veležovih utakmica koliko sam ih ja odgledao. mislim da ti još puno fali, star sam ja.
Adrian
Nemoj ti o štelama, života ti.
plemic
adriane i sad ti mogu srediti covid-titulu ako želiš, ili ako te nije stid toga.
velez mo
Nisam ni ja toliko mlad,nagledao sam i se dosta,e sad koliko cu jos to cemo viditi,kako zdravlje posluzi,hahahahaha
plemic
veležovac, jesmo li pijančili u "bale" i "mejre" prije rata?
Adrian
Sredi sebi stadion prvo, mislim sramota da igrate na stadionu koji nije vas, kakve veze kao neko ko navija za Želju ima sa tom titulom, mislim ja znam da ti nisi bas bistar, ali ovo je nesto novo i od tebe.
velez mo
Nisam bas toliko star,hahahaha
plemic
adriane, mislio sam da si pitar. glede stadiona, oba mostarska su gradski, kao i koševo u sarajevu, za grbavicu ne znam.
plemic
eeeeee, moj veležovac, na žalost ne poznaš prijeratni mostar. ŠTETA!!!
Adrian
Nije tacno, kao prvo da su oba gradska u Mostaru igrala bi oba kluba tu, kao u Tuzli, druga stvar, Sarajevo je gradski ali samo Sarajevo igra na tom stadionu (prije je i Vrbanjusa), Grbavica je Željo, i samo Željo, ali lako je tebi prosipat suplju kad i ne znas sta znaci biti navijac, jer navijas za poluklub.
velez mo
Poznajem susjed i to vrlo dobro,tu smo preko 300 godina.Nisam toliko star,a da je Šteta,sigurno jest jer je prije sve bilo normalnije
plemic
adriane, ako zanemarimo neimaštinu grada tuzle, odnosno siminog hana, potvrdio si moje riječi, svi od tebe nabrojani klubovi igraju na GRADSKIM STADIONIMA ZAKUPLJENIM OD GRADA: velež-vrapćići, zrinjski- bijeli brijeg, sarajevo-koševo, željo-grbavica. i završavak konverzaciju sa tobom, nerazuman si.
velez mo
plemic,jesi li Majke ti gledao i jednu utakmica Veleza u Vrapcicima,iza rata?
plemic
tristo godina? nisi metuzalem. šteta je da nisi živio (uživao) predratni mostar, pitaj nekoga od starije raje kako je bilo. nekoga koga nacionalističke bujice nisu odnjele u pogrešnom smjeru.
plemic
veležova, nisam. ne radi veleža, nego zbog crvenoarmijaca. gade mi se i ovi "moji", ali ne pitam se ja. koliko kazni plaćamo zbog takozvanih navijača, svake bi godine mogli kupiti po jednog izuzetno kvalitetnog nogometaša.
velez mo
Nisam care mogao pijanciti u Bale,sa 15,16 godina nisam ja 300 god,nego moja familija.Haj mi samo odg na ovo pitanje iznad?
Adrian
Gradski stadionu znaci da igraju svi iz tog grada na njemu, da li Velez igra danas pod "Bijelim Brijegom" ne bih rekao, da li Olimpil igra na Grbavici, ne bih rekao, tako da nemoj molim te. Ali i ne cudi jer tkzv navijači tvog nazovimo kluba su prije rata bili veliki navijaci Veleza, kao i ti vjerovatno, i sad ono meni prosipa pricu o stadionu, kad je tvoj danasnji klub na svojoj sluzbenoj FB stranici, istakao kako nema vise Veleza i Starog Mosta jer su i kako stoji u objavi ustase su za to zasluzne, ovo nista nije izmisljeno.
plemic
adrijane ne serendaj. igra li željo na koševu? sikter!!! završio sam sa tobom.
velez mo
Pa bola kako je moguce nakon toliko odgledanih utakmica da te srce nije povuklo da gledas jedan klub koji si pratio prije rata u kontinuitetu,haj režime,stranke,ove,one sve to stavi na stranu,vidi se da si Mostarsko djete,Tonco Prce iz Zahuma je dolazio na drvene tribine iza rata i ona stara Mostarska raja,Podhum,Zahum,Uglovnica,Harlem.Kakav bola rezim na Velezovim utakmica je zahebancija ko i prije rata,kod nas se negleda rezim
Adrian
Sta je bilo, boli te istina imas internet mozes provjeriti ovu FB objavu, Željo ima svoj stadion glupson, nije otjerao nikog tokom rata, i da se danas proserava tu, kako je to to boze njihovo. Kad nemas argumenta, onda odstupis, procitan si ko bukvar bivsi navijacu Veleza.
plemic
veležovac, onda sam te slao po cigare, haha odgovorio sam ti na sva pitanja, nešto si previdio. ponovi mi ga, pa ti odgovorim kasnije (ako je moj previd), imam nekih obaveza moram te sad napustiti. LP i bilo mi ja ugodno sa tobom "naprdivati".
velez mo
plemic,care prva ljubav zaborava nema,ostao si mi nedorecen neznam iz kog razloga pogotovo sto imas toliko god i znas sve u ovom gradu kako ide sa nasom Mostarskom rajom,pa nije 96,97 da nesmijes nesto reci ili sta ce neko reci ako te negdje vidi, ali hajde,vjerovatno imas neki razlog koji samo ti znas,LP i svako dobro!
@plemic gdje ste vi igrali gamadi fašistička? Otac vas yebo šugavi, krili ste se do '92 ko zmije po rupama i smišljali kako ćete komšije klati i ubijati. A ti i ovaj lažni veležovac možete samo da se sagnete, pa da ga dobro podudlate i jedan i drugi. Otac vas yebo pogani ko da vas je Dobrica Ćosić pravio.
Martinovic
Aje suti nacija ti nastala 93 u Holidej hotelu Dedo ti je bio u Handzar diviziji ****o fasticko a danas ovdje glumis musliman a jedete u kuci svinjetinu koda radite za bracu pivac hahhhahahahhha klempo
@Martinovic kako ti je ženski dio familije? Moj dedo ti yebo babu, pa moj otac majku, pa ti ja yebem sestru, kćerku i ženu i tako će ići dalje. Pa nastali ste vi ukazanjem one kurve u Međugorju, otac te yebo pogani šugavi fašistički. Oplodim ti kompletan ženski rod
Delegat
Vlado kockar sada lagano prodaje
K79
dok je treniro slobodu vise vremena je provodio u kladionici nego u klubu hahahaha
Muho
SRAMOTA iz AVIONA SE VIDI DA JE TO BILA NAMJEŠTALJKA ! Tu Slogu i tog Jagodića što za pare daje bulju treba izbaciti iz lige! Fuj Fuj FUj
Adrian
Popij lijekove.
user1684265579
Cudno ovo na kladionicama totalno cudno da kvota padne na 1,90 Nesto NIJE UREDU
Baron22
Hvala kladionici !!!
bazaorao
Za sve bolesti ima lijeka osim za kitarluk. Veoma opasna bolest napada mozak i srce. Uništava i ovaj i onaj svijet. Zbog toga treba djecu dobro paziti i čuvati da se slučajno ne bi zarazili kitarlukom.
Manager
Zeljo kupio utakmicu
Adrian
Pa de se dogovorite, jel ima para za kupi utakmicu ili nema pa trazi milostinju?
bazaorao
El-Fatiha, za tebe. Vidi se da si teško bolestan.
Adrian
Almir5556
Vise vam je Vico valjo ove sezone nego legende kluba..
papagaj
@Almir5556 Korona titulo lezi keru
Almir5556
Samo mitomanima je nelogicno da klub koji je prvi na tabeli uzme titulu ako je liga prekinuta, a za to ker povuces me za tukija
Adrian
E kitaru, liga je itekako mogla da se nastavi ali morao je Borac u Evropu, a da ne spominjem da je Željo srusio oba puta Sarajevo, 5-2, 1-3, toliko.
malibega
Jeste, liga se mogla nastaviti ( i sarajevo je bilomza to) zvanični stav, progooglaj, ali zaboravljaš da su jedino pozitivno savezu odgovorili Sarajevo i Tuzla kada je bilo pitanje mogu li obezbjediti da se svi igrači i stručni štab testira 2x prije utakmice... Tvoj kmeljo je odgovorio negativno i šta je savez trebao, dodijeliti titulu drugoplasiranom na tabeli? Nagađaš šta bi bilo kad bi bilo... I sezonu ranije je Sarajevo upalo u krizu pa vas otresli 0-3 na šugavici
Adrian
Jao sad je savez dobro postupio hahahjajajah, koliko dvolicni ljudi majko mila, šugav si ti i tvoj klub, klošaru.
desnibocni
Hanibal
Cudno, cudno, cudnije! Vidic daje golove iz polusansi a danas ne moze ni iz penala! Sloga je vjerovatno prokontala da ne moze do 4 mjesta (ostati do kraja), pa se bacili na rasprodaju bodova. Bice jos vjerovatno gubljenja bodova od strane Slpge na domacem terenu (ovisno o potraznji bodova).
user1677490484
Ovdje INTERPOL ima šta raditi, a ne SIPA. Najbolja domaćinska ekipa protiv najslabije gostujuće i rezultat 0:3. Pametnom dosta. Gigović majstor za ovakve utakmice. Čestitke od srca, HOLYWOOD Vam nije ravan.
Adrian
user1677490484
Plačem ja odavno zbog ove lige koju volim, pratim i koja mi je najdraža na svijetu, i u kojoj sam danas doživio da fudbalski klub Želježničar mora kupovati utakmicu od Sloge Doboj, haloo bolan...zato i nema titule 10 godina na Grbavicu, sve se o glavu odbije i vrati. Nemam ja problema da Željo bude prvak 10 godina zaredom, ali ako je najbolji. Ovako se samo gura još dublje u ambis, ali eto valjda ovi Vaši iz uprave znaku bolje, zamazali si Vam oči ovaj vikend, dogli malo atmosferu, a naredna godina opet ista muka.
user1677490484
Plačem ja odavno zbog ove lige koju volim, pratim i koja mi je najdraža na svijetu, i u kojoj sam danas doživio da fudbalski klub Želježničar mora kupovati utakmicu od Sloge Doboj, haloo bolan...zato i nema titule 10 godina na Grbavicu, sve se o glavu odbije i vrati. Nemam ja problema da Željo bude prvak 10 godina zaredom, ali ako je najbolji. Ovako se samo gura još dublje u ambis, ali eto valjda ovi Vaši iz uprave znaku bolje, zamazali si Vam oči ovaj vikend, dogli malo atmosferu, a naredna godina opet ista muka.
starmac
DOGODINE ŽELJO VRAĆA 3 BODA SA GRBAVICE!ČUJ SLOGA IZGUBILA KUĆI OD NAJLOŠIJEG TIMA.SMJEŠNO.
velez mo
starmac,ko god otkine bodove Slogi,Sarajevu do kraja prvenstva ja cu im cestitati.Nadam se da cu i Susjedima cestitati prolazak u finale Kup-a.
Anton
Susjed nemoj da brines za finale kup-a.Mi smo HSK ZRINJSKI MOSTAR,a drzin te za ric da ces cestitati
Ende
velez mo
Ja cu Susjed svoje obecanje ispostovati,nadam se i tvojim cestitkama veceras u 23:00.hahahahaha,
Muho
Željo ne vraća ništa , lopina Jagodić PRIMA SAMO U KEŠU I U BULJU A MOŽE I NJEGOVOJ GOSPOĐI PO POTREBI ! Ova tekma je goste koštala najmenje 30.000! SIPO šta radiš? Hapsiš nedužne po Sarajevu a kriminalci u Doboju kolo igraju !
Manager
To u Velezu strahuju od Dobojlija? Nisam znao..
Manager
Dvoje su se tako smuvali
Ende
Najnamjestenija utakmica u historiji PLBiH Ali dobro, sad je sve jasno... vico ima kujicu u bosnjackom korpusu. Nije bosnjak bolje ni zasluzio. Jadno prejadno
Drakula
Drakula
Radi ovakvih se Srebrenica prodala
Martinovic
Znas da jedan reko Bosnjak 93 treba imati dvi glave jednu kad mu otkinu da drugom svati sta mu se desilo mislim da je mesa to izjavija
Zaštita Identiteta
Ne znam za danas, ne vidjeh još prenos. Ko o čemu, divovi o poštenju. 18.3. Semir Zilić piše (autor bordo vremeplova), kako ste 2016 i 2023 namiještali utakmice da ne ispadnu olimpik i igman. Dijele status igrači, treneri, akademija, navijači.. Al to nije za UEFAe i izbacivanja, ma jok, a-aaa. Vidjećemo vas za 7 dana.
mitoza
Stidim se kada ucenici dobijuocjenu a nista nisu ucili. Psmetno dosta
Ade1
ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOO
Muho
Ade1
@Muho ma nek smo mi zivi i zdravi pasa
desnibocni
Pitarski mali mozgovi bi najradije da je bilo drugacije. Posto nije, sad se jedite...
Uranija
Mitomane, hahahahaha ova sramota će ostati zapamćena za sva vremena
desnibocni
Bravo jade. Sad uzmi terapiju. Ne smiješ preskakati.
Anton
Mora.san komentirati pobidu Zelje.Cestitke i sritno u nastavku
Manager
Oklen si ti Dalmatinac? :D :D :D
kurjak
Nek je i naštimano.Vođim gledati Želju, Čelik i Slobodu u PL BiH nego GOŠK,Igman,Posušje i ostale seljačke ekipe.
Madafaka
A smeta ti sto se navodno stima Borcu, buzdovanu jedan!!
markopolo
Ti papak, a ko fol voliš klubove za koje raja navija.
Terowenth
Bravo Željooo!!!
Muho
BRAVO LOVA U JAGODIĆEVOM DŽEPU !
Adrian
Od kluba koji nema marke, bravo majstore.
AdmirAdmir11
Stimaljka sram.vas bilo.niste dobili licencu za evropu i.prodali ste zelji utakmicu,svi su znali kladionice sa kvote 3.5 doslo do 1.6 na zelju.sramno jagodicu radi klubova koji se bore za opstanak prodane duse
papagaj
Hahahahhahahahahaa kme kmeeeee kmeeeee
King_Kenny
...nemaju oni obraza,a pogledaj ovih Seljovaca,vesele se sto ce ostati u ligi zahvaljujuci pustanju utakmica od strane nekih seoskih ekipa tipa Sloge hahahahahahahah...kakvo dno od kluba je taj NK Seljo...
AdmirAdmir11
Sramota a odbice im se ovo od glavu ****ce im gosk sve u gabeli
Adrian
Nek si ti redovan kad je clanak o Želji to ne bitno, udbas.
Starigrad01
Eki.Šatro kmeee,kmeee pišu željkanovci a - 17 napolju
AdmirAdmir11
Kupili bodove sutra im ulaze u upravu vracaju sw kozaric kemo i zujo oni su ovo i zavrsili
HSKPosusje
Kad misliš da si sve vidio, desi se utakmica gdje Gigović ne podjeli ni jedan karton :)
King_Kenny
...HAHAHHAAHHAHAHAAHHA,samo Sloga Srbina spasava xD...bravo Seljkane,ali navikli ste vi stimati utakmice i najvece kupske legende su vam to radile svojevremeno pa su popusili suspenziju...kako im SLoga ofirno pusti,u 12 utakmica u gostima dali 4 gola,a danas daju 3 protiv jedne od najjacih domacih ekipa u ligi ahhahaahahahahahah...
Adrian
Nije bolest sve sto boli, najbolji primjer.
velez mo
Iskrene cestitke na Pobjedi,nadam se istom rezultatu i u gradskom derbiju.Jos jednom iskrene ČESTITKE
Drakula
Alenizmostara
rodjeeni1922
drakula pijacaru
Drakula
BAS JE GLUPO BITI RED ARMY IZ MOSTARA
@velez mo do jučer si pljuvao po njima, proklinjao, a sad im čestitaš i ljubiš im dupe. To čemu se nadaš, nema od toga ništa, a ni od vaše Evrope. Sretno Borcu večeras i da vam zgadi fudbal.
rodjeeni1922
mozes se red army samo saget dole debilu
Ende
Jadan li si jaado jadni
velez mo
BHDragon,jeli vama sigurna Evropa?nikog nisam uvrijedio samo cestitao sto su udaljili Slogu,umjesto da im cestitate vi i pljujete,hahahahaha.Za veceras cemo da vidimo,hahahaha,kao i naredni vas derbi.Oni izgledaju dobro NAFURANI.hahahahaha
velez mo
BHDragon,mi ako veceras damo Borcu bodove mi smo na kraju 3 ci,hahahahahaha,kako god ODGOVARA NAM,hahahahaha
Manager
Ma ovaj lik je lazni navijac Veleza ima jos i profil Anton i on kao izmiruje Zrinjski i Velez plus i Srbe jos s njima sa ta svoja 2 profila.
semano1
@velez mo hvala brate,živ I zdrav bio amin bože za derbi Sretno protiv borca
user1603303812
Velez Mo. Sve su ovo druže novokomonovani navijači nije poanta u tome da mrziš nego da poštuješ rivala.Moram ovo napisati gledaj te kako paz i kako se nadopunjavaju klubovi koje sebe nazivaju rvatsi i srpski dok ovi naši bi da mogu oči jedni drugima vadili Željo pobjedio ove jagodićeve super odgovara i Sarajevo sto se treba pozdraviti a ovi samo psovanje nikad pameti
GradSoli
Sluge saveza i podguzne muhe uvijek bili. Prodane duse velez i zeljo. Kako su se Vici prodali mali plavi hahahaha
@Manager ma bruderu, ovaj @velez mo provaljen davno. Liže pakaš kome stigne, i svinjskom čestita, slavi njihove pobjede, a znamo ko su i šta su. Ko ga hebe, pakaš ko pakaš
@velez mo nebitan si, kao i tvoje mišljenje, dupelizac na kvadrat. Ono ti se pitaš hoćeš li dati ili nećeš? U pravu je @SonPen1946 brat
Starigrad01
Namješteno .Sloga ne može biti ispred Veleža a kamo li ispred Sarajeva.Vratiće im željkan iduće godine.
Starigrad01
Vole svinjski a davnih dana im oteli stadion E svašta
Manager
Ma neki Zrinjevac ba napravio profil lafo 'velez mo'
Sancho_SS
Dajte nam sada Karadziceve potomke
King_Kenny
...ne javljajte se vi Vicini potomci hahahahhahhahahahah...
Adrian
Korona titula, sta ima?
SierraLeone1946
Vitre uplaćene.
Drakula
Udjite na Uefini stranicu i prijavite neregularnost u ligi. Ovo je presmijesno
Terowenth
Ko o čemu pitar o poštenju, miran budi
Drakula
-10 bodova ili od najnizeg ranga idete ;)
Terowenth
Baš si ****n, pravi tastatura huligan
Terowenth
Ok javi se u pp
avalkaB
Najbolja domaća ekipa i najgora gostujuća, sve je jasno.
Slave pobjedu kao da nije nastimano :)
user1690458189
Amcho1
Pa ovo smo znali i jučer i kladionice su maknule utakmicu. ,.samo me interesovao konačni rezultat. :)
Muho
ZASLUŽENO ZA PARE
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.