Sada je jasno: Floyd želi borbu protiv Khabiba!

Oglasio se na Instagramu

Sada je jasno: Floyd želi borbu protiv Khabiba!

Čini se da se sve glasnije počinje pisati o novoj borbi stoljeća - susretu između Floyda Mayweathera i Khabiba Nurmagomedova. 

Nakon što je 'ugušio' Conora McGregora u borbi za odbranu UFC pojasa lake kategorije, Nurmagomedov je prozvao neporaženog bokserskog šampiona Mayweathera kazavši da nijedan od njih još nije zabilježio poraz i da mora postojati samo jedan kralj.

Vrlo brzo nakon toga oglasio se legendarni bokser koji je između ostalog poručio: 'Idemo učiniti Las Vegas velikim ponovo'.

Nekoliko dana nakon toga, Mayweather je odlučio još jednom dokazati koliko želi ovu borbu, a ovog puta je na Instagramu podijeli video svog prijatelja koji ima nick 'ShabazzTheOG'. On u klipu govori o tome zašto bi se ruski borac trebao boriti u ringu protiv nepobjeđenog boksera, a Floyd je u opis samo kratko stavio: "Shabazztheog, govoriš činjenice".

Da li će zaista doći do borbe koja bi sigurno bila vrlo zanimljiva ljubiteljima sporta širom svijeta, ostaje nam da vidimo.

View this post on Instagram

@shabazztheog you’re speaking facts.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi