U Britaniji se pojavili 'Cristiano Ronaldo' kolači koji oblikom aludiraju na silovanje
Zvijezdi Juventusa svjetska javnost ne da mira, pa su čak napravljeni i kolači koji ga podsjećaju na ono što je bilo 2009. godine.

Portugalcu ne daju mira

U Britaniji se pojavili 'Cristiano Ronaldo' kolači koji oblikom aludiraju na silovanje

Širom Velike Britanije ovih dana su se pojavili kolači koji su naziv dobili po zvijezdi Juventusa Cristianu Ronaldu. 

U pitanju su suhi kolačići koji se mogu jesti uz kafu ili čaj, a sve to možda i ne bi bilo toliko interesantno da isti nemaju zanimljiv oblik.

Oni prikazuju dvoje u seksualnoj pozi, a tim se možda aludira na silovanje iz 2009. godine za koje se Ronaldo ovih dana tereti.

Naravno, sve to je mnogima interesantno, dok drugi ipak osuđuju ovakav potez smatravši da se ipak treba pokazati određeno poštovanje prema žrtvi, ali i petostrukom osvajaču Zlatne lopte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti