Antonella je blokirala: Miss BumBum istetovirala Messijevo ime na provokativnom mjestu

Ljubav prema Barci i Messiju jača od svega

Antonella je blokirala: Miss BumBum istetovirala Messijevo ime na provokativnom mjestu

E. Čaušević

Zanosna Suzy Cortez postala je poznata po tome što je nekada bila Miss BumBum svijeta, ali i zbog činjenice da itekako voli Barcelonu i Lionela Messija.

Suzy često objavljuje provokativne fotografije koje većinom posveti Messiju i ne krije da je on fudbaler kojeg najviše voli. Iako je Messi sretno oženjen poručila je da je to neće spriječiti da i dalje posvećuje fotografije jednom od najboljih fudbaler svijeta.

Međutim, ovaj put zanosna Brazilca otišla je korak dalje i odlučila se na tetovažu. Suzy je tetovažu posvetila Messiju i nada se da će ovaj put dobiti barem neki komentar od Argentinca koji vješto ignoriše sve njene poruke putem društvenih mreža.

Suzy je ime svog heroja tetovirala na mjesto zbog kojeg je poznata kao Miss BumBum (najbolja zadnjica svijeta). Uz Messi istetovirala je još broj deset i grb Barcelone. Ekskluzivni intervju s Miss BumBum za SportSport.ba možete pročitati OVDJE.

"Messi je za mene najbolji igrač u historiji i sigurna sam da će ove godine osvojiti šestu Zlatnu loptu. Odlučila sam istetovirati njegovo ime, borj deset i Barcin grb jer je ovog godina kada moj voljeni klub slavi 120 godina postojanja", poručila je Suzy.

 The former Miss BumBum winner is not shy in flaunting her body

Provokativnu poruku za Messija imala i za Novu godinu

Nakon provokativne čestitke za Božić Suzy je odlučila da se oglasi za Novu godinu, a naravno ponovo je u centru pažnje bio Messi.

Na svom zvaničnom Twitter profilu ova zanosna Brazilka objavila je nekoliko golišavih fotografija, ali i poruku za Messija. Suzy je Messija čak pozivala na druženje, no argentinski fudbaler je ignorisao sve njene poruke.

No, čini se da Miss BumBum ne želi odustati, a novu 2019. godinu prvo je čestitala jednom od najboljih igrača svijeta, a zatim i njenim ostalim fanovima. Također, u javnosti se pojavila informaciju da ju je Messijeva supruga Antonella blokirala na Instagramu i Twitteru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi