Budi dio revolucije i osvoji nevjerovatnih 50.000 KM!

Budi dio revolucije i osvoji nevjerovatnih 50.000 KM!

Sponzorski tekst
Teme:

Ukoliko uživaš u fudbalu, pored uobičajenih igara koje možeš da igraš svakog dana, MaxBet-a ti pruža priliku da budeš učesnik i u čuvenoj Oktobarskoj revoluciji.

Da, dobro si čuo! Budi dio ove lude zabave i učestvuj u trci za nevjerovatnih 50.000 KM!

Iskoristi svoje umijeće i znanje o fudbalu, prepoznaj utakmice koje će „pomesti“ u prvom poluvremenu i sastavi svoj revolucionarni tiket. Borba se odvija u 5 rundi, a svaka pojedinačna runda donosi ti 10.000 KM u kešu!
Budi najbolji takmičar svake nedjelje, bori se u rundama koje traju od 03.10. do 06.11. i pokaži da si najbolji poznavalac fudbala. Budi dio spektakularne revolucije koja će zasigurno ostaviti trag u istoriji MaxBet-a.

Iskoristi ovu priliku i pomjeri zajedno sa nama granice sporta. Uživaj u revolucionarnom takmičenju. Sretno!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.