Kladionica Meridian – Najveće kvote na planeti: Real 2.50, Bayern 2.10

Kladionica Meridian – Najveće kvote na planeti: Real 2.50, Bayern 2.10

M. Šljivak

Danas su na programu dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najbolju ponudu igara za kompletan doživljaj praćenja najboljeg fudbala na svijetu.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

REAL MADRID – CHELSEA – 1 (2.50), X (3.50), 2 (2.90)

U prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, Real Madrid je napravio senzaciju ubjedljivom pobjedom od 3:1 u Londonu. Chelsea je važio za blagog favorita u tom duelu, ali Karim Benzema je het-trikom potvrdio još jednom da je trenutno jedan od najboljih, ako ne i najbolji napadač na svijetu. “Kraljevski klub” će izvjesno osvojiti titulu u La Ligi, a njihov trener Carlo Ancelotti će postati prvi u istoriji koji je osvojio titulu u svim ligama petice.

Chelsea je pobjedom od 6:0 na gostovanju kod Southamptona napravio najbolju moguću uvertiru pred uzvratni meč protiv Real Madrida. Ipak, “Plavcima” će trebati pravo sportsko čudo da da preokrenu zaostatak od dva gola u Ligi šampiona. Na ruku im ide to što je pravilo gola u gostima u ukinuto, pa bi i eventualni trijumf od 2:0 odveo revanš u produžetke.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najbogatiju ponudu igara, a jedna takva je KOMBINACIJA GOLOVA. Na ovu utakmicu, igra I 1-3&II 2-3 (1-3 gola u prvom i 2-3 gola u drugom poluvremenu) se nudi po fantastičnoj kvoti 3.40!

Gosti nema šta da čekaju i od početka će sigurno krenuti ofanzivno. Golovi su neminovost na “Bernabeu”, a mnogo je isplatljivije po kvoti 3.40 igrati da će biti bar jedan gol u prvom i bar dva gola u drugom poluvremenu, nego “obični 3+” na koji je kvota 1.85. Naravno, pretpostavka je da nećemo vidjeti ukupno četiri gola samo u prvom ili samo u drugom poluvremenu.

BAYERN – VILLARREAL – 1 (1.35), X (6.40), 2 (10.00)

Najveće iznenađenje u prvim mečevima četvrtfinala Lige šampiona viđeno je u Španiji. Villarreal je savladao favorizovani Bayern sa 1:0, a “Žuta podmornica” je mogla i mnogo ubjedljivije da slavi. Bavarci nisu stvorili niti jednu ozbiljnu šansu, dok su izbranici Unaia Emerya propustili tri-četiri kolosalne prilike. Stativa, prečka, promašen šut na prazan gol sa pola terena, poništen pogodak zbog ofsajda...

Sve to je Villarreal propustio prošle srijede i moglo bi ih skupo koštati. Teško je povjerovati da će Bayern odigrati takva dva meča. U osmini finala, sastava Juliana Nagelsmanna je gubio u Salzburgu do posljednje minute kada je Kingsley Coman poravnao na 1:1, a potom su u revanšu demolirali šampiona Austrije rezultatom 7:1.

Još jedna igra koju ima samo Meridian je TRODUPLA OPKLADA. Bayern će sigurno pokazati drugo lice na svom terenu, te se igra 1&I 1-3&II 1-3 (pobjeda Bayerna i 1-3 gola u prvom i drugom poluvremenu) po kvoti 2.10 nameće kao idealno rješenje za sve one kojima je kvota 1.35 previše mala za “čistog keca”.

Bonusi u Meridianu idu i do 200%! Za prvi depozit na Meridian nalog, dobijate bonus od 100% i 50 poklon spinova i to nije sve. Za drugu uplatu dobijate dodatnih 60% bonusa i 30 besplatnih spinova, ali ni to nije kraj. U paketu dobrodošlice vas čeka još jedan poklon, te za treću uplatu vam pripada dodatnih 40% bonusa i 20 poklon spinova.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi...) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

*kvote su podložne promjenama

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti