Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Inter 2,15, RB Leipzig 1,77, Crvena  zvezda 1,37!

Pogledajte na kojim mečevima su odsteri bili široke ruke

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Inter 2,15, RB Leipzig 1,77, Crvena zvezda 1,37!

Sponzorski tekst

Čeka nas buran dan na fudbalskim terenima širom planete, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja u vidu kvota kakve ne možete naći nigdje na svijetu!

Provjerite, stvarno je tako!

Evo i na kojim utakmicama Mozzart nudi najveće kvote na svijetu...

MILAN - INTER (NEDELJA, 15.00), DVOJKA 2,15

Dugo godina Derbi Milana nije imao ovakav rezultatski naboj. Milan i Inter, žestoki gradski suparnici, poslije mnogo vremena su na vrhu Serije A i trenutno ih dijeli samo bod.

Rosonerima ne ide baš najbolje posljednjih sedmica, jer su na minulih pet duela dvaput poraženi, a i u četvrtak nisu baš blistali na gostovanju Crvenoj zvezdi u okviru Lige Evrope. Inter nema obaveza na kontinentalnoj sceni ove sezone, potpuno je fokusiran na domaće prvenstvo i daleko spremniji iščekuje dvoboj poslije kojeg može da se odlijepi na četiri boda viška na čelu.

Oglasi

HERTA - RB LAJPCIG (NEDELJA, 15.30), DVOJKA 1,77

Berlinska Stara dama opasno pleše po rubu opstanka. Herta dijeli isti broj bodova kao i Bilefeld koji je na mjestu koje vodi u baraž za opstanak, pa su joj bodovi neophodni. Veliki problem za Berlince mogao bi da bude raspored, jer baš danas imaju posla sa RB Lajpcigom.

Bikovi su drugoplasirani i imaju priliku da iskoriste poraz Bajerna, priđu mu na dva koraka i zakomplikuju finiš trke za titulu. Gosti su u seriji od tri ligaške pobjede, dok Herta nije slavila na sedam minulih duela.

SPARTAK SUBOTICA - CRVENA ZVEZDA (NEDELJA, 17.05), DVOJKA 1,37

Lider Superlige Crvena zvezda gostuje danas Spartaku iz Subotice. Izabranici Dejana Stankovića nastavljaju pohod ka četvrtoj uzastopnoj tituli prvaka države, pošto su u četvrtak u šesnaestini finala Lige Evrope odigrali neriješeno sa Milanom 2:2. Crveno-beli su nepobjedivi u tekućoj kampanji, dok Plavi golubovi u meč ulaze baš poslije poraza prije četiri dana u Gornjem Milanovcu od Metalca. Zvezda je neporažena na prethodnih 17 dvoboja sa Spartakom, a u tom periodu slavila je 16 puta.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi