Mozzart kvote najveće na svijetu: Dvojka na Inter 1,72, poklon kakvog nigdje nema!
Foto - EPA

Velikodušni smo i sa kečevima na Romu i Monako!

Mozzart kvote najveće na svijetu: Dvojka na Inter 1,72, poklon kakvog nigdje nema!

Midhat Šljivak

Posljednji skroz lud dan u 2020, jer većina evropskih liga će na nikad kraći Božićni odmor, mada ipak odmor. 

Zato je za sve ljubitelje sportskog klađenja današnji dan i posljednji veliki izazov u kalendarskoj godini. I odsteri Mozzart kladionica praznično su raspoloženi, pa su pred vama danas i tri poklon kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu.

VERONA – INTER, dvojka, 1,72

Ne blista tim Antonija Kontea u posljednje vrijeme, ali što je ipak najbitnije – dobija. Vezao je već šest pobjeda u Seriji A, a kako na proljeće neće igrati Ligu šampiona sav će fokus Inter usmjeriti ka prvenstvu. Verona igra iznad očekivanja, u zlatnoj je sredini, mada je znala da zakuva favoritima, pa je tako deklasirala Romu (3:0), savladala i Atalantu (2:0) i Lacio (2:1), a odigrala neriješeno sa Juventusom (1:1) i Milanom (2:2). Opet, ako Konte želi skudeto, a ništa više on trenutno ne želi, dvojka mora da dođe.

ROMA – KALJARI, kec, 1,40

Roma od sjaja do očaja. Da osam komada Bolonji i Torinu, pa onda primi četiri od Atalante. Paulo Fonseka svaki put kao šibicom zapali nadanja navijača Vučice samo da bi ih onda polio ledenom kofom vode. Ali rijetko gubi bodove u serijama, a kako se za vikend opekao u Bergamu sada bi morao da slavi. Kaljari je bez pobjede još od 7. novembra, mada je u tom periodu izgubio samo dva meča. Ipak, sva teža gostovanja je gubio bez jakog otpora, a za kec vrijedan kvote 1,40 vrijedi se potruditi.

MONAKO – SENT ETJEN, kec, 1,70

Dva Italijana, jedan Francuz za kraj. Prekinuo je Monako crnu seriju od tri poraza savladavši Dižon u proteklom kolu, a na stadionu Kralj Luj drugi padao je i Pari Sen Žermen. Pride, Sent Etjenu je pobjeda nad Bordoom od prije dvije nedjelje jedina prvenstvena još od 17. septembra. Mada je umio da namuči Kneževe i na njihovom bunjištu, ali to je bilo u vremenima kada je igrao bolji fudbal nego sada. Mnogo bolji fudbal.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti