Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Fiorentina 1.50, West Ham 2.00, Club Brugge 1.75

Nigdje nećete naći veće kvote nego u Mozzartu!

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Fiorentina 1.50, West Ham 2.00, Club Brugge 1.75

Sponzorski tekst

Nedjelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Najkvalitetniji fudbal na Starom kontinentu se lagano i sigurno vratio na male ekrane, a program je sve sadržajniji i kvalitetniji. 

Bukmejkeri Mozzarta su to iskoristili i spremili tri promo kvote za utakmice iz Italije, Engleske i Belgije. Najjači koeficijenti spremni su na kec na Fiorentinu u sudaru sa novajlijom Cremoneseom, potom na slavlje West Hema na gostovanju Nottingham Forestu, kao i na dvojku na Club Brugge protiv Levena. Okršaj na Artemio Frankiju, kao i sve mečeve šampionata Italije, možete gledati u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

FIORENTINA - CREMONESE (NEDELJA, 18.30), KEC 1,50

FIorentina je prošle sezone zauzela sedmu poziciju na tabeli Serije A i sakupila 62 boda. Ova pozicija omogućila je timu da se kvalifikuje za Ligu konferencije. U 38 mečeva Ljubičasti su ostvarili 19 pobjeda i pet remija, a u kontrolnim utakmicama Fiorentina je u šest duela zabilježila tri pobjede. Cremonese je, prema rezultatima prošle sezone u Seriji B, zauzeo drugu poziciju i dobio direktnu kartu u elitnu diviziju. U 38 mečeva sakupio je 69 poena, zabilježio 20 pobjeda uz devet ikseva, a ovu sezonu klub je počeo pobjedom u Kupu Italije, gdje je pobijedio Ternanu sa 3:2.

NOTTINGHAM FOREST - WEST HAM (NEDELJA, 15.00), DVOJKA 2,00

Posljednja sezona bila je uspješna za Nottinghamm Forest, koji se prvi put od 1999. vratio u Premijer ligu. U Championshipu je ostvario 23 pobjede i 11 neriješenih ishoda, i poslije plej-ofa se preko Sheffield Uniteda i Haddersfilda dokopao promocije. Prvo kolo je za Forest bilo neuspiješno, pošto se desio poraz od Newcastlea (0:2). Prošle sezone West Hem je ozbiljno napredovao. Zahvaljujući sponzorima, tim iz Londona je ojačao mnoge pozicije, igrao je snažno u Ligi Evrope, gdje je dogurao do polufinala. U 38 kola Premijer lige, Čekićari su zabiljeležili 16 pobjeda i osam remija i zauzeli sedmo mjesto. Početak novog šampionata donio je poraz od Mančester Sitija (0:2).

LEUVEN - CLUB BRUGGE (NEDELJA, 18.30), DVOJKA 1,75

Leuven je ovu sezonu u prvenstvu Belgije počeo na dobar način, pobijedivši u prva dva meča bez primljenog gola. Pobijedio je u gostima Kortrijk a istim rezultatom slavio je kod kuće protiv Westerloa. U prethodnom kolu Leven je poražen od Antverpena u gostima sa 4:2. Club Brugge je sezonu počeo trofejom, pobijedivši u utakmici Superkupa protiv Genta minimalnim rezultatom. U prvom kolu Pro lige, aktuelni prvak je pobijedio Genk na svom terenu, a zatim je poražen u gostima od Eupena, dok je u posljednjem kolu odigrao samo 1:1 protiv Waregema.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.