Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Danska 1,40, Slovačka 1,65

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Danska 1,40, Slovačka 1,65

Sponzorski tekst

Ovog četvrtka nogometne reprezentacije se vraćaju u svom sjaju: počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Prvog dana na programu su tri grupe, što je bilo više nego dovoljno da Mozzart kladionice pripreme odličnu ponudu za kladioničare.

Izabrali su dvije reprezentacije, čije će pobjede u svakom trenutku biti najviše na svijetu. U pitanju su dva keca, Danska i Slovačka, koji nigdje na planeti neće biti tako veliki kao u Mozzartu.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

DANSKA - FINSKA (ČETVRTAK, 20.45), KEC 1.40

Reprezentacija Danske bila je prva evropska reprezentacija koja se plasirala na Svjetsko prvenstvo u Kataru, pošto je pobijedila u svih prvih devet kola u kvalifikacionoj grupi. Vikinzi su bili veoma dobri i u Ligi nacija, završili su na drugom mjestu u grupi A, sa bodom manje od Hrvatske, ali su potom razočarali na Svjetskom prvenstvu. Danska je završila grupu sa Tunisom, Francuskom i Australijom sa samo jednim osvojenim bodom. Uprkos kolapsu u Aziji, nije bilo većih rezova, a Kasper Hjulmand je ostao trener, tako da prilično znamo šta da očekujemo od Danske. Hjulmandov sistem se neće mijenjati, prošlo je dovoljno vremena da se slegnu utisci sa Svjetskog prvenstva, pa se očekuje siguran i dobar nastup Vikinga protiv Finske. Doduše, Danci duguju Fincima za poraz na njihovom posljednjem susretu, 2021. godine na Evropskom prvenstvu. Tada su Finci napravili veliko iznenađenje i slavili sa 1:0 usred Kopenhagena. Doduše, Danci su tada pretrpeli veliku traumu, pošto je Kristijan Eriksen tokom te utakmice doživeo srčani udar.

SLOVAČKA - LUKSEMBURG (ČETVRTAK, 20.45), KEC 1.65

Luksemburški fudbal je u usponu. Luksemburžani, u grupi sa Srbijom, kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo su završili sa devet bodova, a nakon toga doživjeli su samo jedan poraz u Ligi nacija u grupi sa Turskom, Litvanijom i Farskim Ostrvima. Luksemburg više nije na dnu lanca ishrane, što je pokazalo u novembru remijem u prijateljskim utakmicama sa Mađarskom (2:2) i Bugarskom (0:0). Zato Slovačka mora biti oprezna, ako već na premijeri ne želi ostati bez vrlo važnih bodova. Slovaci su do sada uvek bili u stanju da se nose sa Luksemburgom kada su u pitanju takmičarske utakmice. Četiri puta su bili rivali u kvalifikacijama u 21. vijeku, a Slovačka je slavila u sva četiri navrata (3:1, 4:0, 3:0 i 4:2). Posljednji put snage su odmjerili 2015. godine, u borbi za Evropsko prvenstvo. Slovačka je potom na završni turnir otišla sa druge pozicije, Luksemburg je bio pretposlednji u grupi.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Najnovije vijesti