Još šest dana do finala: Volcanobet.ba nagrađuje 25 sretnih dobitnika

Osvojite Volcanobet loptu

Još šest dana do finala: Volcanobet.ba nagrađuje 25 sretnih dobitnika

Sponzorski tekst

Bliži nam se veliko finale Svjetskog fudbalskog prvenstva u Kataru, ali bliži nam se i finalno izvlačenje dobitnika nagradne igre Volcanobet i SportSport.ba.

Volcanobet BA i SportSport.ba odlučili su pokloniti 25 Volcanobet lopti za svoje pratioce, a nagradu je i dalje moguće osvojiti uz nekoliko koraka.

Prvo je potrebno zapratiti na Instagramu naloge @volcanobet.ba i @sportsport.ba, a potom tagovati jednog prijatelja (možeš postaviti više komentara ukoliko taguješ različite prijatelje).

Treći i posljednji korak je da se post koji ćete pronaći u embedu ispod podijeli na Story i potom taguju oba profila (Volcano i SportSport).

Dobitnik je dužan da preuzme poklon mjesec dana od dana izvlačenja, a naglašavamo da ga ne može osvojiti profil kompanije ili lažni profil. Giveway važni samo na prostoru teritorije Bosne i Hercegovine.

Dobitnici će biti izabrani putem random picker-a, a imena sretnih dobitnika bit će objavljena 12. 12. 2022. godine.

Dakle, još uvijek svi imate priliku da osvojite vrijednu nagradu ukoliko ispravno prođete gore navedene korake, a pritom budete miljenici sreće.

Volcanobet nastavlja da opravdava epitet jedne od najboljih kladionica u regionu. Osim što svoje igrače časti s bogatom ponudom i velikim kvotama, raznim bonusima, ali i čestim dobicima, također sve češće kroz društvene mreže i na sve druge načine želi da usreći sve ljude dodijelivši im brojne nagrade.

Volcanobet zajedno sa svojim partnerima sprema brojne promocije i nagrade, a na vama je samo da ostanete u toku prateći Volcanobet na Facebook i Instagram stranici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.