Slučajnost ili ne? Detalj koji veže Ronaldove i Baleove škarice ledi krv u žilama!

Isti minut, isti sekund

Slučajnost ili ne? Detalj koji veže Ronaldove i Baleove škarice ledi krv u žilama!

Fudbaleri Real Madrida Gareth Bale i Cristiano Ronaldo vlasnici su najboljih golova ove sezone u svijetu fudbala, a možda i najboljih golova svih vremena u Ligi šampiona.

Prvo je Ronaldo makazicama pogodio protiv Juventusa u Torinu, da bi istu stvar ponovio Bale u velikom finalu protiv Liverpoola. I, dok se navijači raspravljaju čije su škarice bolje, osvanuo je jedan gotovo nestvaran podatak.

Naime, Bale i Ronaldo su, vjerovali ili ne, golove postizali u istoj minuti i istoj sekundi. Dakle, osim što su na isti način pogađali, uradili su to i u istom trenutku. Pa, ako to nije čudo, onda ne znamo šta je.

Zaista nevjerovatna slučajnost na koju niko neće ostati ravnodušan. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

amcibald
Hahahahaha, pa vidite da je na slici Baleovog gola slika zaustavljena na 63:01 kada je lopta vec bila u golu, a slika Ronaldovog gola u trenutak prije nego je osutao. Dakle jedino se moze reci da je gol postignut u istoj min. a ne i sekundi. Razlika je ipak nekih par sekundi.
19 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije