Mnogi su ostali bez teksta: Šta Ronaldo radi prije početka svake utakmice?

Ista rutina već osam godina

Mnogi su ostali bez teksta: Šta Ronaldo radi prije početka svake utakmice?

Endin Čaušević

Reprezentacija Portugala plasirala se sinoć u osminu finala Svjetskog prvenstva gdje će igrati protiv domaćina Rusije.

Portugalci su imali dosta sreće jer je Iran bio na pragu senzacije u sudijskoj nadoknadi, ali su propustili sjajnu šansu nakon čega je Portugal otišao dalje. Cristiano Ronaldo se nije proslavio na ovom meču jer je početkom drugog poluvremena promašio penal.

Na društvenim mrežama nakon utakmice pojavila se zanimljiva vijest o tome šta Ronaldo radi prije svake utakmice. Navodno, Portugalac već osam godina ima istu rutinu, a ona je upravo onakva kako mnogi i misle.

"Ronaldo ustaje veoma rano, pije dosta tekućine, ali i bira pažljivo šta je de na dan utakmice kao i svaki fudbaler. Ipak, rutina se mijenja nakon dolaska na stadion jer neko vrijeme stoji pred ogledalom i divi se sam sebi", saopštio je izbor blizak Portugalcu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

pegazus
Kreten. Ali makar, kad izgubi, pruži ruku. Pa se onda opet ode gledati u ogledalo, da vidi kako izgleda kad plače. Ali, šta mene briga šta čojek radi sam sa sobom? Moja rutina bi bila da ga bacim par puta prije tekme, ne bih volio da to neko zna.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti