Poznate cijene ulaznica za duele sa Sjevernom Irskom i Austrijom

Bliže se revanš utakmice

Poznate cijene ulaznica za duele sa Sjevernom Irskom i Austrijom

Naša reprezentacija će svoju sljedeću utakmicu u okviru takmičenja „UEFA Lige nacija“ odigrati protiv Sjeverne Irske.

Utakmica će biti odigrana 15. oktobra na sarajevskom stadionu Grbavica s početkom u 20:45 sati, a za ovaj susret su definisane i posebne organizacione procedure i bezbjedonosne mjere, sa aktivnostima koje jasno i nedvosmisleno preciziraju plan prodaje i distribucije ulaznica.

Zbog ograničenog kapaciteta stadiona, kao i obaveznih sigurnosnih procedura koje nalažu UEFA, bit će štampano 10.300 ulaznica za prodaju, a cijene su sljedeće: 30 KM (tribina SJEVER), 30 KM (tribina ISTOK), 20 KM (tribina JUG)

Prodaja ulaznica počinje u ponedjeljak 1. oktobra u 09:00 sati i vršit će se putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije „Centrotours“.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Poslije Sjeverne Irske slijedi duel sa selekcijom Austrije, koji će biti odigran 15. novembra na „Ernst-Happel“ stadionu u Beču. Za navijače Bosne i Hercegovine će biti dostupno 2702 ulaznice (5 % kapaciteta stadiona) na gostujućem sektoru F stadiona „Ernst-Happel“, 3. red (blokovi A-H) po cijeni od 32 EUR. U slučaju potrebe NS/FS BiH ima mogućnost naručiti dodatni kontigent od 400 ulaznica za gostujući sektor A po cijeni od 32. EUR.

Procedure za nabavku ulaznica možete proći OVDJE!

Top Komentari

F_C_Bracelona_
U Austriji za navijače BIH će bit dostupno 2702 ulaznice hahahahaha prije da će toliko bit austrijskih navijača
18 0
Dellta
Puno je 10.300 ulaznica, urusit ce se stadion i od 7.000 a nepamtim kad je i 5.000 bilo na toj oranici. Sve u svemu remi ko kuca :)
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi